Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PROSteel 2011, Genç Mimar ve Mühendisleri Spor Salonu Tasarlamaya Çağırıyor

Çelik malzemeyle yaratıcı çözümler geliştirmek, Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl onbirincisi düzenlenen PROSteel 2011 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması, genç mimar ve mühendisleri spor salonu tasarlamaya çağırıyor.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

PROSteel 2011, Genç Mimar ve Mühendisleri Spor Salonu Tasarlamaya Çağırıyor PROSteel 2011, Genç Mimar ve Mühendisleri Spor Salonu Tasarlamaya Çağırıyor
SON BAŞVURU TARİHİ 28 Şubat 2011
TESLİM TARİHİ 28 Mart 2011
+ Ajandama Ekle

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) organizasyonu ile Borusan Mannesmann ana sponsorluğunda düzenlenen PROSteel 2011 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başladı. Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümü öğrencilerinin ekip oluşturarak katılabilecekleri yarışmada, üç büyük ödülünün yanı sıra "Borusan Mannesmann Özel Ödülü" de verilecek.
 
Çelik malzemeyle yaratıcı çözümler geliştirmek, Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmek amacıyla bu yıl onbirincisi düzenlenen PROSteel 2011 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması, genç mimar ve mühendisleri spor salonu tasarlamaya çağırıyor.

Yarışmanın seçici kurulunda bu sene, Cafer BOZKURT (Mimar, Cafer Bozkurt Mimarlık Ltd. Şti.), Tuncer ÇAKMAKLI (Mimar, Çakmaklı Mimarlık Ltd. Şti.), Bünyamin DERMAN (Mimar, db Mimarlık Ltd. Şti.) , Dr. Selçuk İZ (İnşaat Yüksek Mühendisi, İz İnşaat San. ve Tic. A. Ş.), Yaşar MARULYALI (Y.Müh. Mimar, UMO, Jüri Başkanı), Prof. Dr. Hasan ŞENER (Y.Müh. Mimar, İTÜ) ve Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI (İnşaat Yüksek Müh., Yeditepe Üniversitesi) bulunuyor.

Konusu “Kapalı Spor Salonu Tasarımı” olarak belirlenen yarışmaya katılan ekiplerde en az bir mimarlık ve bir inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi olması şartı aranırken, ekip üyelerinin sayısıyla ilgili bir üst sınırlama bulunmuyor. Yarışmaya katılacak öğrenciler arasından dileyenler, yarışmanın internet sitesinde bulunan mesaj panosuna mesaj bırakarak da ekip oluşturabilecekler.

Yarışmaya son başvuru tarihinin 28 Şubat 2011 olduğu belirtilirken, projelerin en geç 28 Mart 2011 gününe kadar Yapı-Endüstri Merkezi’ne teslim edilmesi isteniyor. Yarışmanın sonuçları, 7 Nisan 2011 tarihinde www.prosteel.org internet sitesinde açıklanacak. Ödüller ise 21 Nisan 2011’de Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek törende sahiplerini bulacak.

PROSteel elemeleri sonucunda birinci olacak ekibe 5.500 TL, ikinci ekibe 3.500 TL, üçüncü ekibe 2.500 YTL tutarında para ödülü verilecek. Bu ödüllerin yanı sıra bir ekibe de 5.000 TL tutarında Borusan Mannesmann Özel Ödülü takdim edilecek. Bu ödülü, tasarımlarında ağırlıklı olarak Borusan Mannesmann ürünü kullanan ekipler almaya hak kazanacak. Dereceye giren ekipler de bu özel ödülün sahibi olabilecek.

Yarışmanın ile ilgili detaylı bilgiye ve online başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/prosteel-2011-genc-mimar-ve-muhendisleri-spor-salonu-tasarlamaya-cagiriyor_83607.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!