Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Oral Mimarlık, 'Değer 16' ile 2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nün Sahibi Oldu

Bloomberg Television işbirliğinde düzenlenen 2010 Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri'nin sonuçları 24 Eylül 2010 günü Londra’da düzenlenen törenle açıklandı. Oral Mimarlık'ın İstanbul Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği "Değer 16" binası, Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü kategorisinde '5 Yıldız' alarak Türkiye için kategorisindeki en büyük ödüle

yapi.com.tr
Oral Mimarlık, 'Değer 16' ile 2010 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nün Sahibi Oldu

Bloomberg Television işbirliğinde düzenlenen 2010 Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri'nin sonuçları 24 Eylül 2010 günü Londra’da düzenlenen törenle açıklandı. Oral Mimarlık'ın İstanbul Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği "Değer 16" binası, Türkiye Ofis Binası Mimari Ödülü kategorisinde '5 Yıldız' alarak Türkiye için kategorisindeki en büyük ödüle layık görüldü.

2010 yılı jürisinde; Google UK gayrimenkul pazarı sektör başkanı Ben Wood, Ulusal Gayrimenkul Profesyonelleri Federasyonu grup başkanı Peter Bolton King, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Fiona Nixon, FIABCI Belçika başkanı Hendrik Nelde, International Homes Luxury Collection dergisi genel yayın yönetmeni Helen Shield ve Alman Gayrimenkul Birliği CEO’su Sven Johns yer aldı.

Oral Mimarlık ortakları Kerem ve Ahmet Oral, kazandıkları ödüle ilişkin olarak; “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisinin çalışmamızı takdir ederek bizi ödüle layık bulmasından dolayı çok memnunuz. Projemiz 'Değer 16', Nişantaşı'nda çevresine değer katan ve hayat veren modern tasarımın mükemmel bir örneğini temsil etmekte, ayrıca konut ve ticari yapı tasarımında canlılık ve başarıyı ifade etmektedir" değerlendirmesinde bulundular.

Şirket Ortağı ve girişimci Emre Oral ise, "Yenilikçi ve sürdürülebilir mimari, eşsiz hizmet ve olağanüstü güzelliğe inanan tasarım odaklı bir gayrimenkul şirketi olarak Türkiye’de gayrimenkul tasarımları gerçekleştirmeye devam etmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.


Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketler arasında üstün başarı gösterenlerin değer görüldüğü Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards), çeşitli disiplinlerinde uzmanlaşmış deneyimli profesyonellerden oluşan bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda sahiplerini buluyor.

Oral Mimarlık hakkında

1933 yılında kurulan Oral, oteller, lüks perakende mağazaları, ofisler ve özel konutlar gibi özel ve ticari kullanıma yönelik karmaşık bina türlerinin inşaatındaki deneyimi ile tanınmaktadır. Oral, 2006 yılından beri Louis Vuitton, Prada, Fendi, Miu Miu, De Beers, Coach mağazalarının Türkiye’deki ana müteahhidi olarak çalışmakta olup, ayrıca Louis Vuitton ve Christian Dior markalarına Rusya, Ortadoğu ve Asya’da dizayn ve inşaat konusunda da hizmet vermektedir. Firmanın başarısındaki en önemli unsur mimari ve iç tasarımı inşaat kabiliyetleri ile tamamen entegre etmiş olmasıdır.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/oral-mimarlik-deger-16-ile-2010-avrupa-gayrimenkul-odulunun-sahibi-oldu_85877.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!