Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"LG Conceptualife 2011" Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması Türkiye Finalistleri Belirlendi

"LG Conceptualife 2011 – Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması" Türkiye finalistleri belirlendi. Yarışmada finale kalan Serdar Soyal ve Tolga Tekin, 30 Mayıs'ta Dubai’de gerçekleşecek olan uluslararası finalde Türkiye adına yarışacaklar.

yapi.com.tr
"LG Conceptualife 2011" Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması Türkiye Finalistleri Belirlendi

"LG Conceptualife 2011 – Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması" Türkiye finalistleri belirlendi. Yarışmada finale kalan Serdar Soyal ve Tolga Tekin, 30 Mayıs'ta Dubai’de gerçekleşecek olan uluslararası finalde Türkiye adına yarışacaklar.     


İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Haliç Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi öğrencilerinin katıldığı "LG Conceptualife 2011 – Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması" Türkiye finali, geçtiğimiz hafta LG Türkiye Ofisi’nde gerçekleştirildi.

Üniversite öğrencilerinin yaratıcılıklarını açığa vurmaları, yarının mutfak tasarımları ve aletleri hakkındaki projelerini sunabilmeleri için platform sağlayan "LG Conceptualife 2011 – Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması"nın Türkiye finalistlerini açıkladı.

LG Conceptualife 2011 – Bölgesel Mutfak Tasarımı Yarışması'nın Türkiye finalistlerini belirlemek üzere oluşturulan jüride; LG Türkiye Beyaz Eşya Ürün Müdürü Se Hyun Yang ve LG Türkiye Pazarlama Müdür Yardımcısı Ebru Gümüş’ün yanı sıra, Yard. Doç. Dr. Sezin Tanrıöver, Yrd. Doç Dr. Arslan Özbiçer, Doç. Dr. Yavuz Irmak, Prof. Alpay Er, Doç. Dr. Ebru Güzelderen ve Öğretim Görevlisi Muhsin Partanaz yer aldı.


LG Conceptualife 2011 Yarışması Türkiye finalistleri


Projeleri; özgünlük, yenilikçi mutfak aletlerinin kullanımı, işlevsellik, hacim, saklama alanı, tezgah kullanımı ve çevresel çözümler kriterlerine göre değerlendiren jüri; MSGSÜ öğrencisi Serdar Soyal'ın projesini birinciliğe değer bulurken, Marmara Üniversitesi’nden Tolga Tekin'i ise yarışmanın ikincisi ilan etti.

Finalistler, 30 Mayıs 2011 Pazartesi günü; Suudi Arabistan, İran, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır’dan katılacak yarışmacılarla birlikte, Dubai’de gerçekleştirilecek uluslararası finalde Türkiye adına yarışacaklar.     



LG Electronics Hakkında

Tüketici elektroniği, mobil iletişim ve ev aletleri (beyaz eşya) sektörlerinin küresel lideri ve teknoloji öncüsü LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS), dünyanın dört bir yanında, 84 yan kuruluşu da dahil olmak üzere 120 iş biriminde 93,000’den fazla kişiye iş imkanı sağlıyor.

2010 yılında dünya çapındaki satış rakamı 48.2 milyar dolar olan LG, Ev Eğlence Sistemleri, Mobil İletişim, Ev Aletleri, Klima Sistemleri ve İş Çözümleri olmak üzere beş iş biriminden meydana geliyor. LG düz ekran televizyonlar, ses ve görüntü cihazları, mobil telefonlar, klima cihazları ve çamaşır makineleri konusunda dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alıyor.

LG, hem Formula 1™ Küresel Ortağı, hem de Formula 1™.Teknoloji Ortağı olmak üzere uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. LG, en üst düzeydeki bu bağlantı kapsamında, bu küresel spor etkinliğinin resmi tüketici elektroniği, cep telefonu ve veri işlemcisi destekçisi olarak birtakım ayrıcalıklara ve pazarlama haklarına sahip oluyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/lg-conceptualife-2011-bolgesel-mutfak-tasarimi-yarismasi-turkiye-finalistleri-belirlendi_87402.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!