Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

KOZZY AVM'ye 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş ile Amerikalı yatırımcı AGP’nin iştirakı olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Avrupa’nın en büyük perakende organizasyonu Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (International Council of Shopping Centers – ICSC) Paris’te düzenlenen konferansında '50 Bin Metrekareden Küçük AVM'ler kategorisinde 2011 Avrupa

yapi.com.tr
KOZZY AVM'ye 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülü

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş ile Amerikalı yatırımcı AGP’nin iştirakı olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Avrupa’nın en büyük perakende organizasyonu Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin (International Council of Shopping Centers – ICSC) Paris’te düzenlenen konferansında '50 Bin Metrekareden Küçük AVM'ler kategorisinde 2011 Avrupa Alışveriş Merkezleri ödülüne layık görüldü.

Ödül törenine katılan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Baysal, duygularını şöyle ifade etti:

 

“Geçtiğimiz yıl Optimum ile aldığımız 2010 yılı Avrupa’nın En İyi Outleti ödülünden sonra bu yıl da Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezimiz ile bayrağımızı Fransa’da dalgalandırmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. ICSC Avrupa Konferansı’nda her kategoride birinci seçilen AVM projeleri, yıl sonunda Amerika - Las Vegas’da düzenlenecek olan ReCon (Real Estate Conference) Dünya Gayrimenkul Konferansı 2012 Dünya’nın En İyileri Ödülleri için doğrudan finalist oluyor. Bu bağlamda Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi için yeni hedef, dünyanın da en iyi semt alışveriş merkezi olmaktır. Bu konuda da son derece iddialıyız”.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/kozzy-avmye-2011-avrupa-alisveris-merkezleri-odulu_87955.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!