Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Forum İstanbul'a 'Yılın Uluslararası Perakende ve Eğlence Merkezi Ödülü'

9 Haziran günü Londra’da düzenlenen 6. Küresel RLI (Retail&Leisure International) Ödülleri sahiplerini buldu. Dünyanın en yenilikçi, vizyoner ve eğlenceli konseptlerinin bir araya gelerek değerlendirildiği gecede, Forum İstanbul büyük ödülün sahibi oldu.

yapi.com.tr
Forum İstanbul'a 'Yılın Uluslararası Perakende ve Eğlence Merkezi Ödülü'

6. Küresel RLI (Retail&Leisure International) Ödülleri, 9 Haziran günü Londra’da sahiplerini buldu. Dünyanın en yenilikçi, vizyoner ve eğlenceli konseptlerinin bir araya gelerek değerlendirildiği gecede, Forum İstanbul büyük ödülün sahibi oldu. Sektörün önde gelen ödül programlarından biri olan Retail&Leisure International'da (RLI) ‘Yılın Uluslararası Perakende ve Eğlence Merkezi Ödülü’ne (International Retail & Leisure Destination of the Year Award) layık görülen Forum İstanbul, önemli uluslararası markalarla yarıştığı gecede yıllık 20 milyonluk müşteri trafiği, en iyi alışveriş ve eğlence karması ile gayrimenkul sektörüne dinamik yaklaşımındaki başarısı nedeniyle değerlendirmelerden tam not aldı.

Forum İstanbul’un da çatısı altında bulunduğu Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü , ödülü değerlendirdiği açıklamasında şunları söyledi:

“Forum İstanbul, 2009 yılının Kasım ayında açıldı. Aslına bakarsanız henüz 2 yıl bile olmadı. Buna rağmen uluslararası, üstelik birçok önemli markanın yer aldığı Küresel RLI Ödülleri’nde elde ettiğimiz başarı, büyüklüğünü kendisi anlatıyor zaten. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum”.

Forum İstanbul

Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo ile ilk buz müzesi Magic Ice’a ev sahipliği yapan Forum İstanbul, IKEA, Dechatlon, H&M gibi Avrupa’nın dev markalarının yanı sıra yerli ve yabancı 265 mağazaya ev sahipliği yapıyor. İstanbul Bayrampaşa’da toplam 495 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul'un 175 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.



8 bin metrekare üzerine kurulan Türkiye’nin ilk dev akvaryum Turkuazoo ile Türkiye’nin ilk buz müzesi Magic Ice, İsveç’in ünlü hızlı moda markası H&M, 5 bin metrekarelik bir alanda hizmet veren Fransız spor mağazası Decathlon’nun yanı sıra , IKEA, Praktiker ve Tepe Home’un yer aldığı 46 bin metrekarelik ev dekorasyon alanında 12 ayrı markaya ev sahipliği yapıyor. Saturn, Teknosa, Bimeks gibi markaların başı çektiği 11.500 metrekarelik teknoloji alanına sahip olan Forum İstanbul; Boyner, YKM, C&A, Mudo, Marks&Spencer ve Zara gibi ulusal ve uluslararası mağazaları, restoranları ve 5 bin araçlık otoparkı ile yalnız İstanbullulara değil, İstanbul’u ziyaret eden turistlere de hizmet veriyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/forum-istanbula-yilin-uluslararasi-perakende-ve-eglence-merkezi-odulu_88079.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!