Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Enerji Ödülleri 2010 Sahiplerini Buldu

17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI) kapsamında verilen 'Enerji Ödülleri', sahiplerini buldu. WOW Convention Center'da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende, ICCI Organizasyon ve Danışma Komitesi tarafından belirlenen ve enerji sektöründe farklı alanlarda faaliyet gösteren

yapi.com.tr
Enerji Ödülleri 2010 Sahiplerini Buldu

17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI) kapsamında verilen 'Enerji Ödülleri', sahiplerini buldu. WOW Convention Center'da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende, ICCI Organizasyon ve Danışma Komitesi tarafından belirlenen ve enerji sektöründe farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlere, kamu kurumlarına, akademisyenlere ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine 65 ödül verildi.
    
Onur ödülleri

‘Enerji Ödülleri 2010’ ödül töreninde enerji sektörüne yaptıkları katkılar ve olumlu çalışmalar sebebiyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, Enerji İşleri (Emekli) Genel Müdürü Budak Dilli, Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü Genel Müdürü M. Kemal Büyükmıhçı, TÜRKOTED Başkanı Özkan Ağış, ETKB Enerji İşleri Genel Müdür Vekili Mustafa Çetin ve İTO Enerji Komisyonu Başkanı Ata Ceylan’a 'Onur Ödülü' verildi.

Ödül gecesinde ‘En Çevreci Yatırımcı’ kategorisinde Bilgin Enerji, Ortadoğu Enerji ve Polat Enerji ödülünü alırken, ‘En Cesur Yatırımcı’ kategorisinde ise Çolakoğlu Enerji, Çalık Enerji Limak Enerji ve Aksa Enerji ödüle layık görüldü.

‘En Yönlendirici Yatırımcı’ alanında ise EnerjiSA, Eskişehir OSB ve Ak Enerji; ‘En Yüksek Verimli Termik Tesis’ kategorisinde Can Enerji, Ereğli Demir Çelik ve Doğa Enerji, ‘En Başarılı Termik İyileştirme’ EÜAŞ Yeniköy ve Ambarlı Tesisleri, ENKA ve Baymina Enerji; ‘Yenilenebilir’ kategorisinde Zorlu Enerji, Demirer Enerji ve Ayen Enerji, Bereket Enerji ve Sanko ödül aldı. Jüri Özel Ödülü’ne ise Türk Telekom ve İÇDAŞ layık görüldü.

ETİKETLER: enerji
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/enerji-odulleri-2010-sahiplerini-buldu_87892.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!