Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ecotrophea Çevre Ödüllerine Başvurular Başladı

Almanya Seyahat Acentaları Birliği (DRV) tarafından düzenlenen 'Ecotrophea Uluslararası Çevrecilik Ödülü' yarışmasına başvurular başladı. Yarışmada turizm ve çevrecilik konularında yenilikçi ve örnek oluşturabilecek projeler değerlendirilecek.

yapi.com.tr

Ödüller

Ecotrophea Çevre Ödüllerine Başvurular Başladı Ecotrophea Çevre Ödüllerine Başvurular Başladı

Almanya Seyahat Acentaları Birliği (DRV) tarafından düzenlenen 'Ecotrophea Uluslararası Çevrecilik Ödülü' yarışmasına başvurular başladı. Yarışmada turizm ve çevrecilik konularında yenilikçi ve örnek oluşturabilecek projeler değerlendirilecek. Turizm sektöründe çevre koruma projelerinin desteklenmesi hedefiyle geliştirilen Ecotrophea girişimiyle, 1987 yılından itibaren turizm ve çevre konularındaki projelerin ödüllendirilip tanıtılması yoluyla turistik kalkınmaya katkı sağlanırken çevrenin korunması ve geliştirilmesinin teşvik edilmesi amaçlanıyor.

Ecotrophea ile turizmi geliştirme amacının yanı sıra; çevre, fauna, flora, toprak, su, peyzaj ile halk kültürünün korunmasına katkı sağlayan kişiler, topluluklar, şirketler ve belediyeler de ödüllendiriliyor. Ayrıca doğal türlerin korunması, çevre koruma bilincinin arttırılması, turistik destinasyonlarda çevre koruma faaliyetlerinin teşviki, sürdürülebilir turizm için uygulama odaklı faaliyetlerin geliştirilmesi, turizm bölgelerinde zarar görmüş çevrenin iyileştirilmesi ve çevresel kayıpların asgari seviyeye indirgenmesi de hedefleniyor.

Kazanan proje için 24-26 Kasım’da Güney Kore’de bir ödül töreni düzenlenecek ve uluslararası alanda tanıtımı sağlanacak.

Yarışmaya başvurular DRV’nin http://www.drv.de/fachthemen/nachhaltigkeit/ecotrophea/ecotrophea-2011-entry-conditions.html internet adresinden yapılabilecek.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ecotrophea-cevre-odullerine-basvurular-basladi_88430.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!