Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"Altın Mıknatıs" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yapı fuarlarının bir geleneği haline gelen ve bu yıl itibariyle "Altın Mıknatıs" başlığı altında anılacak olan "Amacına En Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri", bu yıl otuz dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2011 kapsamında Kaya Ramada Oteli'nde düzenlenen kokteyl ile sahiplerini buldu.

yapi.com.tr
"Altın Mıknatıs" Ödülleri Sahiplerini Buldu

EM>Aspen

Yapı fuarlarının bir geleneği haline gelen ve bu yıl itibariyle “Altın Mıknatıs” başlığı altında anılacak olan "Amacına En Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri", 34. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2011 kapsamında Kaya Ramada Oteli'nde düzenlenen kokteyl ile sahiplerini buldu.


Viko


Kale


Birincilik ödülü, tasarımını Zoom Mimarlık’ın yaptığı Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. standına verilirken, ikincilik ödülü Terminal Design tarafından tasarlanan Viko Elektrik ve Elektronik A.Ş. standının oldu. Üçüncülük ödülünü, Demirden Design ve Kaleseramik Yurtdışı Teşhirler ve Fuarlar Yöneticisi Mimar Fatma Köse tarafından ortaklaşa tasarlanan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş. aldı.

Altın Mıknatıs Mansiyon Ödülü, Gülenadam Mimarlık’ın tasarımını gerçekleştirdiği Mitsubishi Plastics’e giderken, YEM Özel Ödülü ise Partner Tasarım’ın imza attığı Albayrak Tente Sistemleri’nin oldu.


Mitsubishi Plastics


Albayrak


Jürinin kriterleri nelerdi?

Sergileme ve Stand Tasarımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Meriç, Türkiye Fuar Yapımcıları Derneği Başkan Yardımcısı İsmet Göksel ve İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Füsun Sümer’den oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları ürünle kurdukları bağlantı, üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, standların modülerliği ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendirdiler.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/altin-miknatis-odulleri-sahiplerini-buldu_87086.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!