Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir'in Altın Mıknatıslı Standları Belli Oldu

Yapı fuarlarının bir geleneği haline gelen ve bu yıl itibariyle “Altın Mıknatıs” başlığı altında düzenlenen "Amacına En Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri" de fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birincilik ödülü, Ertan Yıldız Orman Ürünleri –WOODEN standına verilirken, ikincilik ödülü Tirim İnşaat TRIMline & Unigen Yapı standının

yapi.com.tr
17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir'in Altın Mıknatıslı Standları Belli Oldu

17. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, Konak Belediyesi Eski Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağ, İzmir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Yapı-Endüstri Merkezi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Barış Onay’ın katılımlarıyla İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda kapılarını açtı. Sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle açılan ve 16 Ekim Pazar gününe kadar sürecek olan fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergileniyor. Fuarda ayrıca, gelenekselleşen Altın Mıknatıs “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” de sahiplerini buldu.

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi YEM) tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün en köklü ve en büyük buluşmaları olan Yapı Fuarları- Turkeybuild, İzmirli yapı sektörü profesyonellerini bu yıl 17'inci kez bir araya getiriyor.

Yapı fuarlarının bir geleneği haline gelen ve bu yıl itibariyle “Altın Mıknatıs” başlığı altında düzenlenen "Amacına En Uygun Tasarlanmış Stand Ödülleri" de fuar kapsamında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.



Birincilik ödülü, tasarımını Beysim Işık’ın yaptığı Ertan Yıldız Orman Ürünleri –WOODEN standına (en üstte) verilirken, ikincilik ödülü tasarımını Burcu Umucu ve Özgür Dinkçi’nin yaptığı Tirim İnşaat TRIMline & Unigen Yapı standının (üstte) oldu.



Üçüncülük ödülünü, Yerce Mimarlık’tan Nail Egemen Yerce tarafından tasarlanan Orçelik-Orfis (üstte); mansiyon ödülünü ise tasarımını RSG Mimarlıktan Semih Güven’in yaptığı Dadya Mimarlık-Goya (altta) standı aldı.

YEM Özel Ödülü ise, Eko Modüler Yapı Malzemelerinden Sibel Karagöz’ün imza attığı Belde Beton standının (altta) oldu.



Günak, Burak Sarılı, Dündar Cengiz, Koray Korkmaz ve Serdar Uslubaş’dan oluşan seçici kurul, fuarda yer alan standları:

• Ürünle kurduğu bağlantı,
• Ürünün belirtilmek istenen niteliklerini en iyi şekilde vurgulaması,
• Üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi
• Görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterlere göre değerlendirmeye tabi tuttu.

Seçici kurulun değerlendirmesi sonucunda yukarıdaki kriterlere ek olarak; iki ayrı alanı başarı ile birleştirip bu alanlarda ürünleri ile kurulan bağlantı, görsel kullanımdaki esneklik üç boyutlu tasarım nesnesi olarak sunumu ile WOODEN standı birincilik ödülüne layık görüldü.

İkincilik ödülü; ürünün kendisinin stand tasarımının bir parçası olarak kullanılması, tasarım ve ifade netlik ve kararlılığı nedeniyle Tirim İnşaat TRIMline & Unigen Yapı’ya verildi.

ORFIS üçüncülük ödülünü; markasını ön plana çıkarıp, yaptığı tasarımla diğer standlardan farklılaşması sebebiyle aldı.

Mansiyon ödülü; stand tasarım konsepti yalın ve dengeli olarak kurgulanmış ve izleyiciyi fuar alanından koparıp atmosferine çeken yapısı nedeniyle GOYA standına verildi.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/17-yapi-fuari--turkeybuild-izmirin-altin-miknatisli-standlari-belli-oldu_89426.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!