Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Fuarları – Turkeybuild 2012 Fuar Takvimi Açıklandı

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelen Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2012 yılında da İstanbul, Ankara ve İzmir’de sektöre ilişkin tüm yenilikleri ilgilileriyle buluşturmaya devam edecek. 2 Mayıs – 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul'da buluşacak olan yapı sektörü, 20 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara'da ve 11 –

yapi.com.tr
Yapı Fuarları – Turkeybuild 2012 Fuar Takvimi Açıklandı

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 35 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları – Turkeybuild, yapı sektörüne yön veren yerli ve yabancı tüm firmaların bu yıl da uluslararası buluşma noktası olacak. Yapı Fuarları – Turkeybuild, 2012 yılında da İstanbul, Ankara ve İzmir’de sektöre ilişkin tüm yenilikleri ilgilileriyle buluşturmaya devam edecek. 2 Mayıs – 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul'da buluşacak olan yapı sektörü, 20 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında Ankara'da ve 11 – 14 Ekim 2012 tarihleri arasında da İzmir'de bir araya gelecek.

Yapı Fuarları – Turkeybuild, YEM’in yapı sektöründeki 43 yıllık profesyonel deneyiminin yanı sıra, Temmuz 2011’de ortaklık anlaşması imzaladığı ITE Group’un güçlü küresel ağı ile bu yıl uluslararası çalışmalarını daha da etkinleştirecek. Fuarlar bu sayede katılımcılarına ve sektöre bu yıl daha fazla iş fırsatları yaratıyor olacak. Yapı sektörüne dair her türlü malzemenin ve teknolojinin sergilendiği Yapı Fuarları – Turkeybuild’de, son yıllarda öne çıkan ince yapı ve dekorasyon malzemeleri 2012 yılında da önemli bir yer tutacak.

35. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul / 2 Mayıs – 6 Mayıs 2012, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

35 yıldır yapı dünyasının uluslararası buluşma noktası olan, ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 81 bin m2’lik fuar alanında bin 100 katılımcı firmayı, 110 bin ziyaretçi ile bir araya getirecek. Her yıl sektöre ve Türkiye ekonomisine olan katkısını daha da büyüten fuar, bu yıl da binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmeti ziyaretçileri ile buluşturacak. “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un İş Geliştirme Platformu kapsamında bu yıl da katılımcı firmalara, sektöre ve Türkiye ekonomisine fayda yaratacak etkinlikler gerçekleştirilecek.

2012'nin konuk ülkesi Almanya

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un 'İş Geliştirme Platformu' kapsamında düzenlenen etkinlikler, sektörün bölgedeki gücünü artırma hedefiyle bu yıl da 'Konuk Ülke Projesi' çerçevesinde gerçekleştirilmeye devam edecek. Proje çerçevesinde geçen yıl ilk kez Rusya Federasyonu’nun ağırlandığı fuarın bu yılki konuk ülkesi Almanya Federasyonu olacak. Özellikle yapı malzemeleri ticareti çerçevesinde iki ülke arasındaki ilişkilerin öneminin giderek artması, 2012 yılında da artacağına dair öngörülerin olması nedeniyle Almanya Federasyonu’nun ağırlanacağı fuarda ilişkilerin daha da gelişmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.



25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara / 20 – 23 Eylül 2012, Altınpark Expo Center

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 30 bin ziyaretçi potansiyeli ve 11 bin 500 m2’lik sergileme alanıyla Ankara’nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara’da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan fuar, 2012 yılında da bölgedeki tüm sektör profesyonellerini ve yatırımcıları bir araya getirecek. Yaklaşık 300 firmanın katılacağı fuarda, binlerce yeni ürün, hizmet ve teknoloji sergilenecek.



18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir / 11 – 14 Ekim 2012, İzmir Uluslararası Fuar Alanı

Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, geçen yıl yüzde 30 büyüyerek, 19 bin 500 m2’ye ulaşan sergileme alanı ile Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olmaya devam edecek. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında, ikinci büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuarda yaklaşık 370 firma, 33 bine varan ziyaretçi ile bir araya gelecek.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-fuarlari--turkeybuild-2012-fuar-takvimi-aciklandi_89977.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!