Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Fuarı/Turkeybuild Standı BAU’da Büyük İlgi Görüyor

Messe München tarafından organize edilen BAU 2011 Münih, dün (17 Ocak Pazartesi) başladı. Açılış için BAU 2011 Münih’e gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Almanya Federal Cumhuriyeti Bakanı Dr. Peter Ramsauer’i Yapı Fuarı/ Turkeybuild standında ağırladı.

yapi.com.tr
Yapı Fuarı/Turkeybuild Standı BAU’da Büyük İlgi Görüyor

Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul 'İş Geliştirme Platformu' kapsamında dünyanın lider fuarcılık firmaları ile işbirliği anlaşmaları imzaladı. Fuarın iş geliştirme ve küresel tanıtım faaliyetleri kapsamında yapı sektörüne yeni pazarlar sağlamak amacıyla imzaladığı bu anlaşmalar ile fuarların hem katılımcıları hem de ziyaretçilerine karşılıklı olarak pek çok avantaj sağlanacak.

İşbirliği anlaşması yapılan firmalardan biri olan Messe München anlaşması kapsamında Yapı Fuarı/Turkeybuild İstanbul’un katılım sağladığı BAU, 17 – 22 Ocak 2011 tarihleri arasında Münih’te gerçekleştiriliyor. Resmi açılışı dün (17 Ocak) T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ve Almanya Federal Cumhuriyeti Bakanı Dr. Peter Ramsauer tarafından gerçekleştirilen fuara, Türk yapı sektöründen firmaların da ilgisi büyük oldu.



Alman ve Türk bakanlar, Yapı-Endüstri Merkezi yetkilerinin de içinde bulunduğu bir heyet ile fuarı gezerek ürünler hakkında bilgi aldılar. Heyet daha sonra Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olan Yapı Fuarı/ Turkeybuild standını ziyaret etti. T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Almanya Federal Cumhuriyeti Bakanı Dr. Peter Ramsauer ve beraberindeki heyeti, Türkiye’yi temsilen ev sahibi olarak Yapı Fuarı/ Turkeybuild standında ağırladı. Türk kahvesi ve Türk lokumu ikram edilen görüşmede Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir, Alman Bakan ve yetkililere 34 yıldır düzenlenen Yapı Fuarı/ Turkeybuild ve Yapı-Endüstri Merkezi hakkında bilgi vererek, kendisini 27 Nisan - 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. Uluslararası Yapı Fuarı/ Turkeybuild İstanbul’a davet etti.  Fuara dair sorular soran Alman Bakan’a detaylı bilgi, Yapı-Endüstri Genel Müdürü Barış Onay tarafından verildi.



Açılış sonrasında Yapı-Endüstri Merkezi organizasyonu ile fuarı ziyaret eden Türk yapı malzemesi üreticilerinden oluşan heyet için, fuarı tanıtıcı bir toplantı ve kokteyl düzenlendi. Heyette yer alan profesyoneller fuar organizatörlerinden fuarın kapsamı, yer alan ürün grupları ve etkinliklere dair bilgi aldılar.

BAU 2011,
Tarih: 17 – 22 Ocak 2011,
Yer: Yeni Münih Ticari Fuar Merkezi, Münih, Almanya
Düzenleyen:  Messe München

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-fuari-turkeybuild-standi-bauda-buyuk-ilgi-goruyor_85171.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!