Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ThyssenKrupp Elevator Bulgaristan’daki İlave İhaleyi Kazandı

ThyssenKrupp Elevator, Sofya’daki metro sisteminin genişletilmesi için ilave 19 asansör ve 31 yürüyen merdiven üretecek ve kuracak. Bu, şirketin Bulgaristan’ın mevcut en büyük altyapı projesiyle bağlantılı olarak aldığı ikinci ihale. Bu 50 ünite, aynı zamanda ThyssenKrupp Elevator’ın ülkede şimdiye dek aldığı en büyük iş.

yapi.com.tr
ThyssenKrupp Elevator Bulgaristan’daki İlave İhaleyi Kazandı

ThyssenKrupp Elevator, Sofya’daki metro sisteminin genişletilmesi için ilave 19 asansör ve 31 yürüyen merdiven üretecek ve kuracak. Bu, şirketin Bulgaristan’ın mevcut en büyük altyapı projesiyle bağlantılı olarak aldığı ikinci ihale. 50 üniteden oluşan asansörler ve yürüyen merdivenler, şehrin ortasındaki merkez tren istasyonu ve Sveta Nedelya Meydanı kavşağı dahil, dört yeni metro istasyonunda kullanılacak ve aynı zamanda ThyssenKrupp Elevator’ın ülkede şimdiye dek aldığı en büyük iş olacak.

1. hat ile 2. hat arasındaki bu yeni kavşak, toplam 1,3 milyon nüfuslu Sofya’nın en yoğun nüfuslu bölgelerinden birinde bulunuyor. İstasyonun doğrudan hizmet alanı, başkentin ana alışveriş caddesi, çeşitli turistik yerler ile çok sayıda devlet dairesini içermekte. ThyssenKrupp Elevator, yolcuların mümkün olduğunca hızlı ve kolay şekilde trenlere girmelerini, çıkmalarını ve tren değiştirmelerini sağlamak üzere, sekiz asansör ve on bir yürüyen merdiven kuracak. İlk trenlerin 2012’den itibaren 11,6 kilometrelik bir bölümde çalışması planlanıyor.

Sofya metro sisteminin bazı yeni istasyonları 2009 yılından bu yana çalışmakta ve bu istasyonlarda da ThyssenKrupp Elevator’un tedarik ettiği toplam 17 asansör ve on yürüyen merdiven bulunmaktadır. Genel genişletme programının 2015 yılında tamamlanması ve genişletilen ağın 65 kilometrelik ray ve toplam 63 istasyondan oluşması planlanmaktadır – planlamacılar günde 1,2 milyonu aşkın yolcu öngörüyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/thyssenkrupp-elevator-bulgaristandaki-ilave-ihaleyi-kazandi_88172.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!