Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Seha Mimoza Konutları’nda Daireler Teslim Ediliyor

Seha Yapı, Konya Selçuklu’da geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Seha Mimoza Konutları’nı tamamlayarak daire teslimlerine başladı. Projenin inşaatına Mayıs 2010’da başlanmıştı. 12 bin 476 metrekare arazi üzerinde 30 bin 912 metrekare inşaat alanında kurulan projede, 11 katlı 2 blok ve 12 katlı 2 bloktan oluşmak üzere toplam 4 blokta 184 konut yer

yapi.com.tr
Seha Mimoza Konutları’nda Daireler Teslim Ediliyor

Seha Yapı, Konya Selçuklu’da geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Seha Mimoza Konutları’nı tamamlayarak daire teslimlerine başladı. Projenin inşaatına Mayıs 2010’da başlanmıştı. 12 bin 476 metrekare arazi üzerinde 30 bin 912 metrekare inşaat alanında kurulan projede, 11 katlı 2 blok ve 12 katlı 2 bloktan oluşmak üzere toplam 4 blokta 184 konut yer alıyor. 3+1 olarak tasarlanan Seha Mimoza projesindeki daireler, ortalama 140 metrekare brüt alandan oluşuyor. Seha Mimoza’da her daireye bir araçlık otopark ve güvenlik hizmeti standart olarak sunuluyor.

Seha Mimoza projesini şehirleşmenin kaydığı Konya Selçuklu’da gerçekleştirdiklerini ve hedefledikleri tarihte teslim ettiklerine dikkat çeken Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Seha Yapı olarak stratejimiz, Seha Yapı konutlarından ev alan herkesin mutlaka kazanç sağlamasıdır. Bu yaklaşımımızla hızla değer kazanan Selçuklu’nun gelişiminde önemli bir yere sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. İlçede hayata geçirdiğimiz her proje, bulunduğu yere değer katıyor ve bizi ‘daha yaşanabilir bir dünya’ vizyonumuza bir adım daha yaklaştırıyor” dedi. Dursun, Selçuklu’da arsa geliştirmeye devam ettiklerini ve önümüzdeki yıllarda geniş araziler üzerinde kasaba büyüklüğünde projelere imza atacaklarını belirterek, bölgenin 'en'lerini içinde barındıracak büyük projelere imza atmak için hazırlandıklarını söyledi.

Şelale Park'ta da satışlar başladı

Selçuklu ilçesinde bulunan 13 milyon 548 bin 36 metrekarelik araziyi 10 milyon 500 bin TL ihale bedeli ile arazi portföyüne ekleyen Seha Yapı, Şelale Park Konutları ismini verdiği, geniş ailelere hitap edecek olan, sosyal aktiviteleri, saunalı, buhar odalı, fitness salonlu ve bahçesine açılan yeşil alanları, geniş metrekarelerde konumlandırılan, gün ışığından maksimum oranda yararlanmayı hedefleyen dairelerden oluşan projesinin satışına da başladı. projenin temeli önümüzdeki ay içinde atılacak.



Seha Yapı, 8 milyon 150 bin TL + KDV ihale bedeli ile kaba inşaatının yapımını üstlendiği 10 bin metrekarelik arazi üzerinde Mevlana Üniversitesi’nin Tıp Fakültesini yapmak için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlamıştı. Yine 2010 yılı içinde Seha Mimoza Konutları ile birlikte inşaatına başlanan Gardenya Konutları, tüm çalışmaları tamamlanarak önümüzdeki günlerde sahiplerine teslim edilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/seha-mimoza-konutlarinda-daireler-teslim-ediliyor_89119.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!