Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' Evine Yoğun İlgi

Prefabrik Fuarı'nda satışa sunulan beyaz camın öne çıkan dizilerinden 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin evi, yoğun ilgi gördü. 4 Artı Çelik Firması, şu ana kadar 22 sipariş aldı.

yapi.com.tr
'Öyle Bir Geçer Zaman ki' Evine Yoğun İlgi

Prefabrik Fuarı'nda satışa sunulan beyaz camın öne çıkan dizilerinden 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin evi, yoğun ilgi gördü. 4 Artı Çelik firması, şu ana kadar 22 sipariş aldı. Ev, siparişin verildiği bölgenin coğrafi koşullarına göre statik hesapları yapılarak taşıyıcı sistemi depreme dayanıklı çelik konstrüksiyondan imal ediliyor. 2 kattan oluşan ve mininum 5+1 olarak tasarlanan evin kullanım alanı müşterinin talebine göre 300 metrekareye kadar çıkarılabiliyor. Ev, 99 bin TL + KDV’den başlayan fiyatlarla ve ayda 1500 TL’den başlayan banka kredili taksit imkanları kullandırılarak 40 günde müşterilerine teslim ediliyor.

Dizinin sponsoru olan 4 Artı Çelik Yapı'nın Genel Müdürü Halil Atalay, "İkinci derece tarihi eser niteliği taşıyan evin, depreme karşı dayanıklı halde çelik profillerden inşaa edilmesi, kamuoyunun ilgisini çekti. Ciddi teklifler aldık ve proje üzerine çalışma kararı aldık. Böylece hem günümüz teknolojsine uygun, depreme dayanıklı bir yapı tasarladık; hem de bu tarihi dokunun, görsel olarak yarınlara miras kalmasına aracı olduk" dedi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/oyle-bir-gecer-zaman-ki-evine-yogun-ilgi_86643.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!