Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kılıçoğlu, Çatı Ustalarını Avrupa Standartlarına Taşıyor

Kılıçoğlu, sektöründe Türkiye’nin öncü markalarından biri olmanın öngördüğü misyon doğrultusunda eğitim ve yeniliklere imza atıyor. 2010 Nisan ayında kurulan ‘Çatı Ustası Kulübü’ aracılığıyla Türkiye’deki çatı ustalarıyla el ele veren ve bu şekilde çatılarda doğru ürün kullanımını ve doğru uygulamayı yaygınlaştırmayı ilke edinen Kılıçoğlu,

yapi.com.tr
1 Kılıçoğlu, Çatı Ustalarını Avrupa Standartlarına Taşıyor

Kılıçoğlu, sektöründe Türkiye’nin öncü markalarından biri olmanın öngördüğü misyon doğrultusunda eğitim ve yeniliklere imza atıyor. 2010 Nisan ayında kurulan ‘Çatı Ustası Kulübü’ aracılığıyla Türkiye’deki çatı ustalarıyla el ele veren ve bu şekilde çatılarda doğru ürün kullanımını ve doğru uygulamayı yaygınlaştırmayı ilke edinen Kılıçoğlu, düzenlenen Çatı Ustası Zirvesi’nde Türkiye’nin farklı illerinden gelen ustalarıyla bir araya geldi.

‘Kılıçoğlu Çatı Ustası Zirvesi’ 10-13 Mart tarihleri arasında Antalya Kemer’de bulunan Orange County Otel’de gerçekleşti. Yıl boyunca topladıkları kuponlarla zirveye katılmaya hak kazanan ustalar gerçekleştirilen aktivitelerle hoş vakit geçirirken, düzenlenen seminerlerle Kılıçoğlu ürünlerini ve uygulamalarını bire bir öğrenme ve uygulama fırsatı buldular. Çatı Ustası Kulübüne üye ustaların katılımıyla gerçekleşen zirvede Türkiye’nin dört bir yanından gelen ustalar birbirleriyle tanışma imkanı buldular.



Yüksek Mimar Tunga Çağlayan tarafından verilen semineri dikkatle izleyen ustalar ürünlerin uygulamaları hakkında detaylı bilgilere sahip olurken Kılıçoğlu yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulunma fırsatı yakaladılar. Seminerde konuşan Genel Müdür Barış Özaydemir “Türkiye’nin çatı ustalarını buluşturan ‘Çatı Ustası Kulübü’ çatı ustalarının çağdaş çatı uygulamalarından ve yeniliklerinden haberdar olmalarını sağlıyor biz de Kılıçoğlu olarak eğitim ve seminerlere çok önem veriyoruz. Bu organizasyonların her geçen sene daha da büyüyerek devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Türkiye çatılarını çağdaş düzeylere çıkarmak için çatı ustalarıyla el ele veren Kılıçoğlu aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Çatı Ustası Kulübü’yle bilgi paylaşımını ve ustaların gelişimini sağlamayı amaçlıyor. Kılıçoğlu, ‘Çatı Ustası Kulübü’ vasıtasıyla müşterilerine, eğitimli ustaları yönlendirme şansına sahip oluyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kilicoglu-cati-ustalarini-avrupa-standartlarina-tasiyor_86315.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • BU ÇATI USTASI ZİRVE TOPLANTISINI SAĞLAYAN ÖNCELİKLE KILIÇOĞLU YÖNETMENLİĞİNE TEŞEKKÜR EDER İNŞALLAH BİZLERDE EKİP USTA ARKADAŞLARIMLA BERABER BİZLERDE KM YAPI TAH.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ,OLARAK BUNLARIN KARŞILIGIN VERMEK İÇİN MÜCADELEMİZE DEVAM EDECĞİZ AYRICA ,AYHAN ARABACI'YA ,CAN BEYE VE ÖZGE HANIMA TEŞEKÜR EDERİZ KM YAPI KANİ AKKUŞ VE MAHMUT MURT. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!