Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kent ve Yapı Dünyasında 2011'de Öne Çıkanlar

Türkiye genelinde 2011, yapı dünyası ve planlama camiası için hem önceki senelerde gündeme gelen ve uzun soluklu tartışmalara neden olan konuların netleştiği hem de yepyeni gelişmelerin ve “çılgın projelerin” gündeme geldiği bir sene oldu. Öyle ya da böyle, alınan pek çok kararın ve başlatılan pek çok uygulamanın çok yönlü tartışmalara neden

yapi.com.tr
Kent ve Yapı Dünyasında 2011'de Öne Çıkanlar



Türkiye genelinde 2011, yapı dünyası ve planlama camiası için hem önceki senelerde gündeme gelen ve uzun soluklu tartışmalara neden olan bazı konuların netleştiği hem de yepyeni gelişmelerin ve “çılgın projelerin” gündeme geldiği bir sene oldu. Öyle ya da böyle, alınan pek çok kararın ve başlatılan pek çok uygulamanın çok yönlü tartışmalara neden olduğu açık.

www.yapi.com.tr olarak 2011 senesi boyunca konuşulan tartışılan, kimi zaman kentliler ve yapı sektörünün aktörleri tarafından sevinçle kimi zaman da isyan ile karşılanan tüm önemli kent ve yapı dünyası ile ilintili olaylara bu dosya kapsamında yer vermeye çalıştık. Bu kapsamda bir nevi 2011’in kırılma noktalarını tanımlarken enerji kimlik belgesi uygulamasından çılgın projeye, Van Depremi’nden Kentsel Dönüşüm Yasa Tasarısına ve “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı”nın kuruluşuna uzanan bir çalışma ortaya çıktı.

İşte, www.yapi.com.tr’den 2011 portresi…

ETİKETLER: kurum kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/kent-ve-yapi-dunyasinda-2011de-one-cikanlar_90120.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!