Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Evviva Yaşam Merkezi Projesi Satışta

Bulut İnşaat, 4 bloktan oluşan Evviva Residence Yaşam Merkezi'nin satışına başlıyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Evviva Residence projesinin gördüğü ilgiden dolayı Evviva Yaşam Merkezi projesinde günde10 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla herkese uygun ödeme seçenekleri sunduklarını açıkladı.

yapi.com.tr



Bulut İnşaat, 4 bloktan oluşan Evviva Residence Yaşam Merkezi'nin satışına başlıyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Evviva Residence projesinin gördüğü ilgiden dolayı Evviva Yaşam Merkezi projesinde günde10 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla herkese uygun ödeme seçenekleri sunduklarını açıkladı. Projenin vadeli fiyatları, 54 bin TL ile 227 bin 500 TL arasında değişiyor.

Evviva; İstanbul'un Esenyurt bölgesinde, % 75’ten fazla yeşil alanın çevrelediği iki blokta, önü kapanmayacak şehir manzaralı 3+1 ve bahçe seçenekli 1+1 daireler olmak üzere her blok 13 kat toplam 758 daire, alışveriş merkezi ve otelden oluşuyor. Evviva'daki tüm daireler maksimum ergonomi ilkesiyle projelendirildi ve modern, minimal çizgilerle şekillendirildi.

Kat hollerini çevreleyen cam bölme sayesinde daireler, ortak mekanlar ve lobide aydınlık bir ortamın sağlandığı Evviva’da zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca hesaplandı ve proje son deprem yönetmeliğine uygun olarak tamamlandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/evviva-yasam-merkezi-projesi-satista_86410.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!