Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

ECE Türkiye 'Park Afyon'un...

Ece Türkiye İki Yeni AVM'yi daha Bünyesine Kattı

Alman ECE Grubu’nun Türkiye iştiraki ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş, iki yeni CarrefourSA alışveriş merkeziyle yönetim ağını genişletiyor. Şirket, Mart ayında Istanbul’daki CarrefourSA Bahçelievler AVM’nin ve Nisan ayında da İzmir’deki CarrefourSA Karşıyaka AVM’nin yönetimini üstlendi. Böylece ECE Türkiye toplamda 8 alışveriş merkezini yönetmeye

yapi.com.tr
Ece Türkiye İki Yeni AVM'yi daha Bünyesine Kattı

 

Alman ECE Grubu’nun Türkiye iştiraki ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş, iki yeni CarrefourSA alışveriş merkeziyle yönetim ağını genişletiyor. Şirket, Mart ayında Istanbul’daki CarrefourSA Bahçelievler AVM’nin ve Nisan ayında da İzmir’deki CarrefourSA Karşıyaka AVM’nin yönetimini üstlendi. Böylece ECE Türkiye toplamda 8 alışveriş merkezini yönetmeye başladı.

ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, “CarrefourSA ile iyi bir işbirliğimiz var. CarrefourSA Maltepe Park AVM’yi açıldığı günden bu yana başarıyla yönetiyoruz. Yönetimini üstlendiğimiz bu 2 yeni CarrefourSA’yı da aynı şekilde yönetmekten gurur duyacağız” dedi.



CarrefourSA Bahçelievler AVM



CarrefourSA Bahçelievler AVM, 2.1 milyon kişilik erişimiyle E – 5 karayolunun yanı başında yer alıyor. Hem araç, hem yaya hem de toplu taşımayla kolaylıkla erişilebilen alışveriş merkezi, 50’den fazla mağazası, hipermarket, elektronik mağazası ve 14 restoran ve kafesiyle tüm aile bireylerinin ihtiyaçlarını karşılayacak kapasitede. Ayrıca, çocuk oyun alanının yer aldığı, 800 kişilik yeme içme alanı bulunan CarrefourSA Bahçelievler AVM’nin 800 araçlık otoparkı da mevcut.

CarrefourSA Karşıyaka AVM



ECE Türkiye tarafından yönetilecek diğer bir alışveriş merkezi olan İzmir’deki CarrefourSA Karşıyaka AVM ise ortalama 1,6 milyon kişilik bir erişim alanına sahip. İzmirliler için yeni yaşam alanlarından biri olmaya aday AVM’de, hipermarket ve elektronik marketle birlikte 70’den mağaza ve 14 restoran ve kafe, 34,500 m2’lik bir kiralanabilir alan içinde yer alıyor. CarrefourSA Karşıyaka AVM, güçlü marka karması ve dinamizmiyle İzmir’e farklı bir soluk getirecek.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ece-turkiye-iki-yeni-avmyi-daha-bunyesine-katti_86752.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!