Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

E.C.A - SEREL Fuar Standı ‘Grand Stand 3’ Kitabında

Dünya çapında, çağdaş stand tasarımının belirleyici yayını olan ‘Grand Stand 3’ tasarımcı, inşaatçı, marka müdürü ve ticari fuar standlarına ilgi duyan her bireyin kitaplığında olmayı hak eden kitaplardan biri... ‘Grand Stand’ ve ‘Grand Stand 2’nin ardından serideki son kitap olan ‘Grand Stand 3’ ticari fuarlar için okuyuculara hızla gelişen stand

yapi.com.tr
E.C.A - SEREL Fuar Standı ‘Grand Stand 3’ Kitabında

Dünya çapında, çağdaş stand tasarımının belirleyici yayını olan ‘Grand Stand 3’ tasarımcı, inşaatçı, marka müdürü ve ticari fuar standlarına ilgi duyan her bireyin kitaplığında olmayı hak eden kitaplardan biri... ‘Grand Stand’ ve ‘Grand Stand 2’nin ardından serideki son kitap olan ‘Grand Stand 3’ ticari fuarlar için okuyuculara hızla gelişen stand tasarımı dünyasındaki son yenilikleri sunuyor. Kitap, dünyanın çeşitli yerlerinde gerçekleşen önemli ticari fuarlardan 150 çarpıcı projeyi kapsıyor. Söz konusu projeler; küçük alanlardan devasa boyutlardaki mekanlara kadar, başarılı, her biri son üç yıl içerisindeki büyük ticari etkinliklerde ziyaretçilerin dikkatini çekmiş tasarımlardan oluşuyor.



520 sayfadan oluşan kitap Mimari Ürünler, Elektronik, Moda ve Güzellik, Gıda, İç Mekân Ürünleri, Mobilite, Perakende ve Hizmet Sektörü olmak üzere ilgi çekici bölümlere ayrılmış. Bu bölümler; stand, konsept, tasarım, proje bilgileri, ayrıntılı inşa görselleri, proje fotoğrafları, şirket profili ve tasarımcı iletişim bilgilerinden oluşuyor.



Dünya genelinde gerçekleştirilmiş fuarlardan seçilmiş en güzel ve ilginç fuar stand tasarımları bu kitabın içerisinde yer alıyor. 2009 yılında E.C.A - SEREL fuar standı da konsepti (sadelik, hijyenik olma ve teknolojik ürünlerin yer aldığı) doğrultusunda en iyiler arasında yer almaya hak kazandı. Standın tasarımcısı olan NEO Uluslararası Tasarım ve Tanıtım Hizmetleri firması, E.C.A–SEREL standı ile ‘Grand Stand 3’ kitabına girerek Türkiye’deki fuar tasarımcılığının geldiği başarılı noktanın bir ispatı oluyor. 

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/e-c-a---serel-fuar-standi-grand-stand-3-kitabinda_87877.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!