Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Açılış için Gün Sayan TerraCity’de Bütün Mağazalar Kiralandı

Lord Norman Foster’ın mimarlık ofisi Foster+Partners imzalı projesini İstanbul Levent’te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners’ın Antalya’da inşasını tamamlamak üzere olduğu kentin en büyük alışveriş merkezi niteliğindeki TerraCity’nin açılışı için geri sayım başladı. Mayıs ayında açılması planlanan TerraCity’de tüm mağazalar kiralandı.

yapi.com.tr
1 Açılış için Gün Sayan TerraCity’de Bütün Mağazalar Kiralandı

Lord Norman Foster’ın mimarlık ofisi Foster+Partners imzalı projesini İstanbul Levent’te hayata geçirmeye hazırlanan EriaPartners’ın Antalya’da inşasını tamamlamak üzere olduğu kentin en büyük alışveriş merkezi niteliğindeki TerraCity’nin açılışı için geri sayım başladı. 210 milyon $’lık yatırım yapılan ve Mayıs ayında açılması planlanan TerraCity’de tüm mağazalar kiralandı. Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi olacak olan 'TerraCity', ulusal ve uluslararası mağaza zincirlerini ve ünlü markaların bir çoğunu ilk kez Antalyalılarla buluşturacak. TerraCity’de kiralama süreci ECE Türkiye firması tarafından yürütüldü.

48 bin metre kare brüt kiralanabilir alana sahip olan TerraCity, bünyesindeki 150 mağaza, 30 restoran ve cafe ile toplam 180 markayı barındırıyor. TerraCity AVM'de ayrıca, 830 kişilik oturuma alanına sahip gıda alanı, çok salonlu sinema kompleksi, çocuklar ve gençler için eğlence alanları ve 1400 arabalık otopark bulunuyor. 

EriaPartners

Aytek Şavkan ve Dr. Frithjof Fuchs tarafından kurulan EriaPartners, bir gayrimenkul yatırım ve geliştirme firması. Şirket, çalışma ve yaşam alanlarını harmanlayarak yüksek kalite standartlarında estetik, fonksiyonel, 'kent simgesi' niteliğinde gayrimenkul projeleri geliştirme misyonuyla kuruldu. EriaPartners, gerçekleştireceği gayrimenkul projelerinin, arsasının satın alınmasından mimari ve mühendislik tasarım ve planlamalarına, inşaatın yönetiminden projenin pazarlanması ve satışına kadar uzanan tüm süreçlerini geliştiriyor ve belirlenen hedefler doğrultusunda projeyi izleyerek denetliyor. Eria Partners’ın devam eden projelerinin toplam yatırım değeri 700 milyon dolar; 2011 yılında başlayacak yeni projelerle toplam yatırım miktarı yıl sonunda 1 milyar doların üzerinde çıkacak.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/acilis-icin-gun-sayan-terracityde-butun-magazalar-kiralandi_86302.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • hangi mağazalar açılacak? hangi elektro marketler olacak? ikea, elektromarket ve medyamarkt olacakmı? YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!