Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: NADMEX 2024
BÖLÜM SPONSORU

YEM Kitabevi, Özel İndirimler ve İmza Günleri ile 30. İstanbul Kitap Fuarı'nda

YEM Yayın’ın birbirinden değerli yazarları, 30. İstanbul Kitap Fuarı'na özel düzenlenen imza günleri ile okuyucularıyla buluşuyor. Fuarda ayrıca, mimarlık ve yapı sektörünün uzmanlaşmış kitabevi 'YEM Kitabevi' de özel indirimlerle okurlarını sevindirecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

YEM Kitabevi, Özel İndirimler ve İmza Günleri ile 30. İstanbul Kitap Fuarı'nda
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Kasım 2011
BİTİŞ TARİHİ: 20 Kasım 2011
YER: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul
DÜZENLEYEN: TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile
DİĞER BİLGİLER: A: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı 34500 Büyükçekmece / İstanbul T: (212) 867 11 00 F: (212) 886 93 99
+ Ajandama Ekle

YEM Yayın’ın birbirinden değerli yazarları, 30. İstanbul Kitap Fuarı'na özel düzenlenen imza günleri ile okuyucularıyla buluşuyor. Fuarda ayrıca, mimarlık ve yapı sektörünün uzmanlaşmış kitabevi YEM Kitabevi de özel indirimlerle okurlarını sevindirecek.


YEM Yayınları
ile; mimarlık, tasarım, şehircilik ve kültür-sanat alanındaki yerli yabancı yayınların ülkemizdeki en büyük satış ve dağıtım noktası olan YEM Kitabevi , 12 – 20 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek 30. İstanbul Kitap Fuarı’nda özel indirimlerle kitapseverlerle buluşuyor.

YEM Kitabevi, standında düzenlediği fuara özel imza günleri ile YEM Yayın’ın ünlü yazarları Prof. Doğan Kuban, Doğan Hasol, Prof. Reha Günay ve M. Şinasi Acar’ı okurlarıyla bir araya getirecek.

YEM Yayınları ve ilgili alanlardaki zengin yerli ve yabancı yayın çeşitlerini, fuara özel indirimlerle, İstanbul Kitap Fuarı 3. Salon 507 numaralı standında kitapseverlere sunan YEM Kitabevi'nin imza günü programı ise şöyle:


M. Şinasi Acar
13 Kasım Pazar, Saat: 13:30-14:30

M. Şinasi Acar, Osmanlı’nın çeşitli dönemlerinde padişahlardan sıradan vatandaşlara kadar herkesçe kullanılan çok sayıda nesneye ilişkin bilgileri ilk kez bir arada ve ayrıntılı olarak okurlarla paylaştığı ve yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören "Osmanlı’da Günlük Yaşam Nesneleri" kitabını imzalayacak.


Prof. Doğan Kuban
13 Kasım Pazar, Saat: 15:30-16:30

Dünyaca ünlü mimarlık tarihçisi Prof. Doğan Kuban’ın YEM Yayın’dan çıkmış ve okurları için imzalayacağı kitaplar şunlar:

"Cennetin Kapıları / Gates of Paradise"; Anadolu Selçuk döneminden kalan en görkemli yapı kabul edilen Divriği Külliyesi’nin olağanüstü taçkapıları, Doğan Kuban’ın kalemi ve Cemal Emden’in objektifinden okura sunuluyor.

Hazırlanması yaklaşık 5 yıl süren "Osmanlı Mimarisi", yüzyıllarca Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarında hüküm süren Osmanlı’nın mimarlığa yaklaşımının ayrıntılarını içeriyor.

Prof. Doğan Kuban’ın çok zengin bir İstanbul panoraması sunduğu "Kent ve Mimarlık Üzerine İstanbul Yazıları", geçmişin gurur veren fakat giderek varlığı yeni kent kaosu içinde kaybolan mirasını yorumu niteliğinde.

Çoğunluğu İstanbul Boğazı ve Haliç’in her iki yakasında bulunan, bugün izlerine ancak gravürlerde ve fotoğraflarda rastlanabilen sarayları Kaybolan Kent Hayalleri Osmanlı Sarayları.


Doğan Hasol
19 Kasım Cumartesi, Saat: 14:00-15:00

Doğan Hasol, geliştirilmiş 11. baskısı ile bir klasiğe dönüşen "Ansiklopedik Mimarlık Sözlüğü" ve 3 ayda 3 baskı yaparak büyük ilgi gören "Mimarlar Dik Durur! İlginç Öyküler" başta olmak üzere diğer kitaplarını imzalayacak.


Reha Günay
19 Kasım Cumartesi, Saat: 15:30-16:30

Reha Günay, Sinan’ın eşsiz yapıtlarının temel özelliklerini kişisel yorumlardan kaçınmaya özen göstererek verdiği bilgiler ve kendi çektiği fotoğraflarla hazırladığı "Mimar Sinan" kitabının yanı sıra büyük ustanın İstanbul’daki yapıtlarını tanımak isteyenler için hazırladığı "Sinan’ın İstanbulu"nu imzalayacak.


Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yem-kitabevi-ozel-indirimler-ve-imza-gunleri-ile-30-istanbul-kitap-fuarinda_89594.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!