Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: NADMEX 2024
BÖLÜM SPONSORU

WIN (World of Industry) Fuarı'nın İlk Fazı "India Show" Eşliğinde Gerçekleştiriliyor

WIN (World of Industry) Fuarı’nın ilk fazı olarak kurgulanan WIN1, 3 – 6 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Fuarın bu yılki “partner ülkesi” Hindistan olacak. Türkiye’nin iş insanları, WIN1 fuarıyla birlikte düzenlenecek olan “India Show”da küçük, orta ve büyük ölçekli 170 Hindistan

yapi.com.tr

Fuarlar

WIN (World of Industry) Fuarı'nın İlk Fazı "India Show" Eşliğinde Gerçekleştiriliyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Şubat 2011
BİTİŞ TARİHİ: 6 Şubat 2011
YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul
DÜZENLEYEN: Hannover Messe Bilesim Fuarcilik A.S.
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 334 69 47 F: (212) 334 69 70
+ Ajandama Ekle

STRONG>WIN (World of Industry) Fuarı’nın ilk fazı olarak kurgulanan WIN1,  3 – 6 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Fuarın bu yılki “partner ülkesi” Hindistan olacak. Türkiye’nin iş insanları, WIN1 fuarıyla birlikte düzenlenecek olan “India Show”da küçük, orta ve büyük ölçekli 170 Hindistan mühendislik firmasıyla temas kurma fırsatını yakalayacak.

“India Show”a, Hindistan Hükümeti ve Hindistan’ın Ankara Büyükelçiliği ile birlikte Hindistan’daki mühendislik sektörünün gereksinimlerini karşılayan asli ticaret ve yatırım organı olan EEPC India da ev sahipliği yapıyor.

India Show, Türk mühendislik endüstrisinin ve diğer ziyaretçilerin, Hindistanlı mühendislik firmalarının kabiliyetlerinin yanı sıra Hindistan’daki bilimsel ve teknolojik araştırmanın kilometre taşlarını inceleme imkanı tanıyacak. India Show’un bir diğer önemli yanı, kendi eyaletlerindeki yatırım potansiyellerini ve iş olanaklarını göz önüne koyacak olan Andhra Pradesh, Gujarat ve Madhya Pradesh gibi Hindistan’ın başlıca eyaletlerinden isimlerin katılımı olacak. Dünyanın harika arabası “Nano”nun mucidi Tata Motors da etkinliğe katılım gösterecek. Hint çayı ve kahvesi ile “Incredible India” turistik beldelerinin gösterimi de etkinliğin bir parçası olacak.

India Show” kapsamında çok sayıda seminer düzenlenecek. 3 Şubat’ta “Hindistan-Türkiye İş Forumu”, 4 Şubat 2011’de “Hint Kültürü gösterisi” (Sufi-Kathak müzik ve dans gösterisi) ve Hint mutfağından lezzetler sunulacak seçkin bir akşam yemeği programı etkinlik kapsamında planlanıyor.

Hindistan ve Türkiye’den programa yer alacak pek resmi temsilcinin yanı sıra Hindistan Hükümeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Jyotiraditya M. Scindia da katılacak. Bakan, 3 Şubat saat 12.00’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Marmara Salonu’nda Türk basın mensuplarıyla buluşacak.

Fuarın ikinci fazı WIN2 ise 17 - 20 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

WIN1 Fuarı ve “India Show” hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/win-world-of-industry-fuarinin-ilk-fazi-india-show-esliginde-gerceklestiriliyor_85457.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!