Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2011

Sekretaryası Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından yürütülen 'TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2011' ve beraberinde gerçekleştirilecek olan Coğrafi Bilgi Teknoloji Fuarı (CBTF), 2007 yılında başlayan kongreler dizisinin üçüncüsü olarak 31 Ekim-4 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya‘da gerçekleştirilecek.

yapi.com.tr

Buluşmalar

TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2011
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 31 Ekim 2011
BİTİŞ TARİHİ: 4 Kasım 2011
YER: Antalya Kültür Merkezi, Antalya
DÜZENLEYEN: Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)
DİĞER BİLGİLER: T: (0242) 325 95 56 - 87 - 58 E: cbs2011@hkmo.org.tr
+ Ajandama Ekle

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından düzenlenen ve sekretaryası Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) tarafından yürütülen 'TMMOB Coğrafi Bilgi Sistemleri Kongresi 2011' ve beraberinde gerçekleştirilecek olan Coğrafi Bilgi Teknoloji Fuarı (CBTF), 2007 yılında başlayan kongreler dizisinin üçüncüsü olarak 31 Ekim - 4 Kasım 2011 tarihlerinde Antalya‘da gerçekleştirilecek.

'Ortak Aklın Adresi' sloganı ve 'Birlikte Üretmek, Yönetmek ve Paylaşmak İçin' ana temasıyla düzenlenecek olan kongrenin amacı, ülke genelinde farklı disiplinler tarafından kullanılan CBS uygulamalarını, CBS çalışanlarını ve araştırmacılarını bir araya getirmek olarak tanımlanıyor. Böylece kurumsal/bireysel deneyimlerin ve karşılaşılan sorunların paylaşılmasına, çözüm önerilerinin tartışılarak geliştirilmesine yardımcı olunması hedefleniyor.

TMMOB CBS 2011 Kongresi, ülkenin farklı kurum ve kuruluşlarından gelecek katılımcıların CBS ile ilgili yeni gelişmeleri izleyebilmeleri ve uzman kişilerle tanışma ve tartışma olanağı bulabilmeleri açısından oldukça önemli bir ortam sağlayacak. Bu bağlamda, ülkemiz açısından büyük önem taşıyan CBS‘nin altyapısı, uygulamaları ve kurumsallaşma çabalarının, bilimsel ortamlarda tartışılarak biçimlendirilmesine katkı sunulacak.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/tmmob-cografi-bilgi-sistemleri-kongresi-2011_88121.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!