Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Filli Boya 'santralistanbul...

santralistanbul Enerji Haftası

santralistanbul Enerji Haftası

yapi.com.tr
1

Buluşmalar

santralistanbul Enerji Haftası
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Nisan 2011
BİTİŞ TARİHİ: 17 Nisan 2011
YER: santralistanbul, Eyüp, İstanbul
DÜZENLEYEN: santralistanbul
DİĞER BİLGİLER: A: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2 Eyüp 34060 İstanbul
+ Ajandama Ekle

005’te Avrupa Komisyonu tarafından başlatılan ve sürdürülebilir enerjiye dayalı bir geleceği teşvik etmek üzere gerçekleştirilen Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası (European Union Sustainable Energy Week - EUSEW), Avrupa’nın en önemli ve kapsamlı etkinlik serilerinden… Her yıl belirlenen temalar çerçevesinde ve neredeyse bütün Avrupa ülkelerinde gerçekleşen EUSEW sergiler, konferanslar, rehberli turlar, açık kapı günleri, workshoplar, medya kampanyaları ve konserler türünde yüzlerce aktiviteyi kapsıyor.

EUSEW, bu yıl “yenilenilebilir enerji” ve “enerji verimliliği” temalarına dikkat çekecek olan etkinliklerle 11 – 17 Nisan tarihleri arasında, Türkiye de dahil olmak üzere 27 Avrupa ülkesinde gerçekleştiriliyor. Kar amacı gütmeyen etkinliklerden oluşan EUSEW, farklı sektörlerden kurum ve firmaların katılımıyla gerçekleşiyor.

Türkiye, 11-17 Nisan tarihleri arasında santralistanbul tarafından organize edilen santralistanbul Enerji Haftası ile Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası’na (EUSEW) ilk kez bu yıl katılıyor.

Etkinlik santralistanbul tarafından, başta okullar olmak üzere, tüm yaş gruplarından ziyaretçilerin alternatif enerji kaynakları ve enerji tasarrufu konularında bilgilenmeleri, bilinçlenmeleri ve farkındalık kazanmaları hedeflenerek organize ediyor.

Avrupa Birliği Sürdürülebilir Enerji Haftası (EUSEW) çerçevesinde yer alan santralistanbul Enerji Haftası kapsamında, alternatif enerji kaynakları istasyonları, açık hava oyunları, film ve belgesel gösterimleri, sunumlar, deneyler, alternatif enerji kaynakları ve enerji verimliliği temalı sıra dışı uygulamalar gibi çok sayıda interaktif etkinlik kamuya açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin ilk endüstriyel arkeoloji müzesi olan Enerji Müzesi’ni bünyesinde bulunduran santralistanbul, çocukların ve gençlerin kendi enerji tüketimleri üzerinde düşünme, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konularında bilinçlenmelerine ve bu konuları yaşamlarının içinde yer alan temel konular olarak değerlendirmelerine verdiği önemi kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği eğitim atölyeleri ve aktiviteleriyle vurguluyor.

santralistanbul Enerji Haftası programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/santralistanbul-enerji-haftasi_86471.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Sayın İlgili, santralistanbul Enerji Haftası programında özellikle yaz/kış enerji tasarufu ile alakalı sunumda biz de LLumar Enerlogic filmimiz ile yer almak isteriz. Bununla ilgili nasıl bir yol izlemeyiz. Saygılarımla Sibel SOLMAZ DÜĞEN LLUMAR CAM FİLMLERİ YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!