Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Pecha Kucha Night Istanbul Vol.9 YEM'de

Yapı-Endüstri Merkezi, Pecha Kucha buluşmalarına olan desteği ile ev sahipliği yapı devam ediyor; Pecha Kucha Night İstanbul Vol.9’da yaratıcı fikirler, yenilikçi projeler ve eğlence 12 Mayıs akşamı saat 20.20'de yine bir araya geliyor…

yapi.com.tr

Buluşmalar

Pecha Kucha Night Istanbul Vol.9 YEM'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Mayıs 2011 20:20
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: 34 SOLO
DİĞER BİLGİLER: Ayrıntılı bilgi, sunucu ve katılımcı başvuruları için: info@34.solo.com
+ Ajandama Ekle

Yapı-Endüstri Merkezi, Pecha Kucha buluşmalarına olan desteği ile ev sahipliği yapı devam ediyor; Pecha Kucha Night İstanbul Vol.9 ’da yaratıcı fikirler, yenilikçi projeler ve eğlence yine bir araya geliyor…

Yaratıcı alanlarda çalışanları ve üretenleri buluşturan bir platform olarak İstanbul şehir hayatının önemli bir parçası haline gelen Pecha Kucha Night, 12 Mayıs Perşembe akşamı yeni konular ve katılımcılarla yine karşınızda!

Pecha Kucha Night İstanbul takipçileri, 12 Mayıs’ta saat tam 20.20’de 9. kez bir araya geliyor. Tasarımcılar, mimarlar, iletişimciler, modacılar, akademisyenler, medya çalışanları ve daha pek çok yaratıcı alandan gelip yenilikçi projelerini paylaşan profesyoneller yine Yapı Endüstri Merkezi’nde buluşacak.

Pecha Kucha Japonca ‘fis-kos’ anlamına geliyor. Pecha Kucha Night ise yaratıcı işlerin, formaliteden uzak ve kolay bir biçimde gösterilmesini sağlayan bir sunum formatı. Pecha Kucha Night’ın başlıca amacı kısa ve öz sunumlarla ilgi seviyesini yüksek tutarak bir gece içinde birçok kişinin yaratıcı fikir, kavram, ürün ve hayallerini seyirci ile paylaşabilmesini sağlamak ve yenilikçi projeler, ilginç fikirler ve yaratıcı insanlarla tanışma fırsatı yakalamak.

Teknoloji, tasarım, moda, iletişim, sanat, şehir, mimari ve akademik dünyadan öncü isimlerin sunum yapacağı 12 Mayıs’taki etkinliğe katılacak konuşmacılardan bazıları ise şöyle;

Yeşim Özsoy - Galata Perform
Çağın Türker - Japonlar
Emre Erbirer - Saray Soytarısı
Hüsam Süleymangil - Klasik Keyifler
Gökçe Su Yoğurtçuoğlu - Mode İstanbul
Ayçe Ezgi Kızıldere - BUMK Caz Korosu
Deniz Özgün - BOX Video

40 yılı aşkın süredir mimarlık, tasarım ve yapı sektörüne önemli katkılar sağlamış bir bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi, etkinlik mekanı olarak Pecha Kucha Night ruhuna uygun çizgisi ile sunuculara ve dinleyicilere ilham verecek. 

Pecha Kucha Night kar amacı gütmeyen bir paylaşım ve iletişim aktivitesi olarak aralarında Tokyo, New York, Londra, Paris, Şanghay, Sydney, Beyrut, Tel Aviv, Cape Town, Helsinki ve Pekin’in de bulunduğu dünyanın 300’ü aşkın kentinde düzenli olarak yapılıyor.

34SOLO, İstanbullu yaratıcı yetenekleri dünyada hızla büyüyen bu yaratıcılık ağına 2010-2011 yılı boyunca yaptığı Pecha Kucha Night İstanbul aktiviteleri ile bağlıyor, İstanbul’u küresel bir çekim merkezi olmaya bir adım daha yaklaştırıyor.

letişim, ulaşım, sunum yapacak kişiler ve gelişmelere ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Etkinliğe katılmak isteyenler LCVlerini pechakucha_istanbul@soloprojeler.com adresine iletebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/pecha-kucha-night-istanbul-vol-9-yemde_87182.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!