Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: NADMEX 2024
BÖLÜM SPONSORU

Light Middle East Fuarı Eylül'de Dubai'de Gerçekleşecek

Aydınlatma sektörünün önde gelen 180 şirketi, sektördeki son trendleri ve yenilikleri Light Middle East Orta Doğu Aydınlatma Tasarımı ve Teknolojileri Fuarı'nda sergileyecek . Messe Frankfurt tarafından düzenlenen Light Middle East, sektör profesyonellerinin güncel trendleri takip edebildiği, aydınlatma sektöründe dünya genelindeki son

yapi.com.tr

Fuarlar

Light Middle East Fuarı Eylül'de Dubai'de Gerçekleşecek
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 12 Eylül 2011
BİTİŞ TARİHİ: 14 Eylül 2011
YER: Dubai Uluslararası Fuar ve Sergi Merkezi, BAE
DÜZENLEYEN: Messe Frankfurt
+ Ajandama Ekle

ydınlatma sektörünün önde gelen 180 şirketi, sektördeki son trendleri ve yenilikleri Light Middle East Orta Doğu Aydınlatma Tasarımı ve Teknolojileri Fuarı'nda sergileyecek. Messe Frankfurt tarafından düzenlenen Light Middle East, sektör profesyonellerinin güncel trendleri takip edebildiği, aydınlatma sektöründe dünya genelindeki son gelişmeleri ve teknolojileri yakından görme şansına sahip oldukları bir etkinlik. Sektör için önemli bir buluşma platformu olan Light Middle East Fuarı, katılımcı firmaların birbirleriyle bağlantı kurabildikleri, sektörün önemli müşterileri, uzmanları, önde gelen aydınlatma tasarımcıları ve hem kamu hem de özel projelerden sorumlu mimarlarla tanışma fırsatı buldukları bir etkinlik. Fuar süresince bölgedeki en önemli ve en büyük projelerin tasarım ve mimari konusundaki karar mercileri de uluslararası üreticiler ve çözüm ortaklarıyla biraraya gelliyor.

Geçtiğimiz yıl ‘tasarımda yenilik ve sürdürülebilirlik‘ temasıyla 5.cisi düzenlenen Light Middle East, 76 ülkeden 5 bin 714 profesyonel ziyaretçi ağırladı. Fuarda 19 ülkeden 179 katılımcı firma ürün ve hizmetlerini sergiledi. Katılımcıların yüzde 66’sı Asya, yüzde 22’si Orta Doğu, yüzde 12’si Avrupa’dandı.

Fuarda sergilenen ürün grupları arasında, teknik aydınlatma ve aksesuarları, mimari aydınlatmalar, dış mekan aydınlatmaları, LED aydınlatmalar, ev ve bina otomasyonu, özel aydınlatma çözümleri ve dekoratif aydınlatmalar gibi geniş bir ürün gamı bulunuyor. Çevre dostu aydınlatma çözümlerine olan global talebin gitgide büyümesi LED ve CFL pazarına da pozitif bir etkide bulunuyor. Pazar büyüklüğünün 2015 yılında 24 milyar $’a ulaşması bekleniyor.

Light Insight Arabia

Light Middle East 2011 kapsamında düzenlenecek olan ‘Light Insight Arabia’ konferans programı da, bölgedeki Arap projelerinde kullanılan akıllı aydınlatma tasarımlarına odaklanacak ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Program süresince sürdürülebilir aydınlatma çözümleri ve enerji verimliliği tartışılacak.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/light-middle-east-fuari-eylulde-dubaide-gerceklesecek_88813.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!