Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hollanda Tasarım Grubu NWXSE İstanbul'da!

Hollanda Tasarım Grubu NWXSE İstanbul'da!

yapi.com.tr

Toplantılar

Hollanda Tasarım Grubu NWXSE İstanbul'da!
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 Eylül 2011
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)
DÜZENLEYEN:

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından; 34SOLO koordinasyonu ve Material ConneXion İstanbul desteği ile.

DİĞER BİLGİLER:

A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya / İstanbul T: (212) 266 70 70

+ Ajandama Ekle

Dünyaca ünlü tasarım şirketi “NWXSE Hollanda Tasarım Grubu”, 2012 yılının Hollanda – Türkiye resmi ilişkilerinin 400. yılı olması onuruna 27 Eylül 2011 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi’ne geliyor.

Tasarım Grubunu temsilen Jos Oberdorf (NPK Tasarım), Matthijs vanDijk (KVD) ve Marcel Vroom'un (MVAVD) katılacağı “Sonsuza Uzanan Kentler: Sürdürülebilir Bir Kentsel Deneyim Tasarlamak” başlıklı konferans, 34SOLO koordinasyonu ve Material ConneXion İstanbul desteği ile gerçekleşecek.

Tasarım danışmanlığı, stratejik tasarım yönetimi, ürün ve hizmet tasarımı, mühendislik tasarımı, prototip hazırlama, paketleme tasarımı, ürün mühendisliği gibi çok geniş bir alanda hizmet veren Hollandalı tasarım grubu, 30 yılı aşan tecrübesi ve bünyesindeki 120’den fazla tasarımcı ile bir tasarım ağı özelliği taşıyor. Tasarım grubunun ufku endüstriyel ürün tasarımı, grafik tasarım, marka tasarımı gibi alanların ötesinde, her gün içinde yaşadığımız tren istasyonu, havaalanı, otoyol, şehir meydanları, alışveriş merkezleri gibi mekanların deneyim ortamlarına dönüştürülmesine kadar uzanıyor.

NWXSE’yi temsilen İstanbul’a gelecek olan Oberdorf, van Dijk ve Vroom, “Kamusal alanlar için sürdürülebilir çözümler üretmek mümkün mü? Endüstriyel tasarım bu soruya bir cevap olabilir mi? Bir kentin tüm sakinleri aynı perspektife sahip olabilir mi? Böyle bir deneyimi yaratmak için şehir planlamacıları, mimarlar ve tasarımcılar nasıl bir araya gelebilir? Bilgi ve iletişim teknolojileri ile kentleri dönüştürebilir miyiz?” sorularına kendi bakış açılarından cevap arayacaklar.

Jos Oberdorf, sürdürülebilir bir kamusal alana tasarımsal açıdan yaklaşırken, Prof. Matthijs van Dijk şehir perspektifinin deneyimlenmesi perspektifindeki sorulara yönelecek. Marcel Vroom ise şehrin geneline bakarak şehir dönüşümünü işleyecek.

“Sonsuza Uzanan Kentler: Sürdürülebilir Bir Kentsel Deneyim Tasarlamak” Konferansı 27 Eylül Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde izlenebilir.

Program
18.30 – 19.00
Kayıt
19.00 – 19.05 Açılış Konuşmaları
19.00 – 20.00 Konferans
20.00 – 20.20 Genel Değerlendirme ve Soru Cevap
20.20 – 20.45 İkram

Kayıt için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/hollanda-tasarim-grubu-nwxse-istanbulda_89041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!