Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garanti'den Yeni Bir Toplantılar Dizisi: KOBİLGİ Toplantıları

Garanti Bankası, halen devam eden Garanti Anadolu Sohbetleri ve Kadın Girişimci Buluşmaları’nın ardından, yeni bir toplantılar dizisine daha başlıyor. KOBİLGİ Toplantıları adını taşıyan buluşmalarda, işletmelere; iş yapış şekillerinde değişime yol açacak yeni düzenlemeler, mevzuat/kanun değişikliklerinin getireceği yeni süreçler gibi konularda,

yapi.com.tr

Toplantılar

Garanti'den Yeni Bir Toplantılar Dizisi: KOBİLGİ Toplantıları
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 23 Eylül 2011
YER: İstanbul
DÜZENLEYEN: Garanti Bankası
+ Ajandama Ekle

Garanti Bankası, halen devam eden Garanti Anadolu Sohbetleri ve Kadın Girişimci Buluşmaları’nın ardından, yeni bir toplantılar dizisine daha başlıyor. KOBİLGİ Toplantıları adını taşıyan buluşmalarda, işletmelere; iş yapış şekillerinde değişime yol açacak yeni düzenlemeler, mevzuat/kanun değişikliklerinin getireceği yeni süreçler gibi konularda, uygulamaya yönelik bilgi verilmesi hedefleniyor. Toplantılar, yeni mevzuat haricinde pazarlama, satış gibi konulardaki gelişmelerin uzmanlar tarafından anlatılacağı, örnek ve uygulamalarla zenginleştirilmiş 'seminerler dizisi' formatında düzenlenecek.

İlk toplantının konusu yeni Türk Ticaret Kanunu’ndaki değişiklikler

23 Eylül’de İstanbul’da ilki yapılacak olan KOBİLGİ Toplantısı’nda, yeni Türk Ticaret Kanunu’ndaki (TTK) değişiklikler, yeni süreçle ilgili finansal ve hukuki gelişmeler ele alınacak. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Dural, yeni TTK’nın hukuki boyutlarını irdeleyecek. Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Demir ise yeni kanunun finansal sisteme etkilerini anlatacak. KOBİLGİ Toplantıları’nın yeni TTK’yı masaya yatıracak ikinci buluşması, 17 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek.

ETİKETLER: ekonomi firma
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/garantiden-yeni-bir-toplantilar-dizisi-kobilgi-toplantilari_89122.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!