Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi" Abu Dabi'de

"Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi" Abu Dabi'de

yapi.com.tr
1

Diğer

"Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi" Abu Dabi'de
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 17 Ocak 2011
BİTİŞ TARİHİ: 20 Ocak 2011
YER: Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri
DÜZENLEYEN: Reed Exhibitions
DİĞER BİLGİLER: T: +971 50 926 4380
abdulaziz.almusalam@hillandknowlton.com
+ Ajandama Ekle

B> 17 – 20 Ocak 2011 tarihleri arasında Abu Dabi’de gerçekleştirilecek olan, Yapı-Endüstri Merkezi'nin de medya ortağı olarak destek verdiği Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi’nde (World Future Energy Summit – WFES), yenilebilir enerjide çığır açıcı gelişmeler ile yeni ve gelişmekte olan teknolojilerin sunduğu olanaklar masaya yatırılacak, söz konusu yeniliklerin enerji giderlerinin azaltılması, kapasitenin ve güvenirliğin ise artırılmasındaki faydaları konuşulacak.

Etkinliğin üçüncü günü olan 19 Ocak’ta gerçekleştirilecek forum, dünyanın dört bir yanından önde gelen teknoloji uzmanları ve liderlerin anahtar konuşmalarına sahne olacak. Yenilenebilir enerji alanında teknolojik gelişme, mücadele ve olanaklara odaklanacak olan sunumlar, ilgili alanda araştırma ve eğitimin nasıl yetkinleştirilebileceğine de göz atacak.

Zirvenin anahtar konuşmacıları arasında ABD’den ExxonMobil Araştırma Şirketi’nin Başkanı Sara Ortwein, Generel Electronic (GE) “ecomanigation” girişimi Başkan Yardımcısı Mark Vachon gibi isimler bulunuyor.

Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi, uluslararası uzmanların solar enerji yenilikleri, hidrojen, karbon, bio-yakıt ve enerji depolama gibi “sıcak tema”lardaki tartışmalarına yer verecek. Birleşik Arap Emirlikleri’nden kurum ve üniversitelerin temsilcileri ise, “gelecekte enerji” konusundaki araştırmaların ve eğitimin irdeleneceği oturumlara başkanlık edecekler.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

"World Future Energy Summit" (WFES) Hakkında

WFES, Ocak 2008’de hayata geçirildi. Zirve, yenilenebilir enerji ve çevre sanayi konularında dünyanın önde gelen yıllık buluşmalarından biri haline geldi. 2010 yılında WFES, 148 ülkeden ve aralarında dünya liderleri, uluslararası müzakereciler, endüstri liderleri, uzmanlar, akademisyenler ve entelektüellerin de bulunduğu 24 bin 790 katılımcıyı ağırladı; günümüzün enerji güvenliği ve iklim değişimi sorunlarına sürdürülebilir çözümler bulunması için adım attı.

WFES, yenilenebilir enerji ve çevre konularında yenilikçiliği ve yatırım olanaklarını tanıtan ve teşvik eden bir etkinlik. Rakibi olmayan bir ticari platform oluşturan organizasyon, proje sahipleri ile çözüm üreticileri, özel sektörden ve kamudan yatırımcılar ile bir araya getiriyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/dunyanin-gelecegi-enerji-zirvesi-abu-dabide_84949.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • Dünyanın Geleceği Enerji Zirvesi'nin yapılacağı en uygun yerlerden birini seçmişler.Belki de düzenleyiciler, katılımcılara ironik bir şekilde insanoğlunun dünyayı daha fazla tahrip etmek için nasıl aşırı ve gereksiz yatırımlarla enerji tüketimini arttırdıklarını etraflarına bakarak görmelerini sağlamak istemiş olabilirler. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!