• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Gizli köşelerinde farklı sürprizlerle turistleri her zaman şaşırtmayı başaran Zürih’in değişik bir özelliğiyle geçenlerde tanıştım. Zürih... »
“Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği” ile “Enerji Kimlik Belgesi”nin zorunlu hale gelmesi en başta ısı yalıtımını zorunlu kılıyor. Binaların... »
Onduline Avrasya, Türkiye’de bir ilke imza atarak güneş ışınlarını eletrik enerjisine çeviren fotovoltaik panel ve yeşil çatı uygulamasını... »
Katar ile Türkiye enerjide güçlerini birleştiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Katar ile ortak enerji grubu... »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, rüzgâr santralleri yatırımları arasında yarışma yapılacağını söyledi. Uluslararası... »
Ağaoğlu Enerji Grubu’nun portföyüne yeni eklediği 3 rüzgâr santrali projesi ve enerji sektöründeki diğer yatırımlar hakkında bilgi vermek... »
Avrupa Plastik İşleyicileri Birliği (EuPC), Avrupa Plastik Geri Dönüşümcüleri Birliği (EuPR), Avrupa Plastik Üreticileri Birliği ve Avrupa... »
Bu kapsamda kurulan Şenöz Dış Ticaret AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Şenöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyadaki enerji... »
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu üyeleriyle basın kuruluşlarının temsilcilerine... »
Haberler » Gündem