• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Uluslararası Finansal Yönetim Enstitüsü tarafından, denetim ve danışmanlık firması Ernst & Young, IBM ve TurSa desteğiyle ‘Finansal Süreçlerde... »
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nı karşı karşıya getiren rüzgâr santralı başvuruları için... »
İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer, ekonomik krizde dünya ekonomisinin 3.4 trilyon dolarlık zarara uğradığını, ancak hızlı... »
Mimarlar Odası Antalya Şubesi, Mimarlar Odası Genel Merkezi ortaklığı ile “Uluslararası Ekolojik Mimarlık ve Planlama Sempozyumu’nu düzenliyor. »
Dünyanın önde gelen petrokimya üreticilerinin ürettiği hammaddelerle yalıtım (EPS, XPS), yapı kimyasalları, ambalaj, elektronik ve otomotiv... »
Arup'tan David Height, şehirlerin ve binaların nasıl daha iyi tasarlanacağının belirlediği bu sürecin en önemli açılımının, teknoloji ve... »
Türkiye'nin en önemli ormanlarını barındıran Palovit Vadisi için Yeşiller Partisi bir basın açıklaması yaptı... »
Türkiye’nin 4 önemli çevre örgütü TEMA, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye, Türkiye Çevre Koruma ve Yeşillendirme Kurumu (TÜRÇEK) ile... »
Bölgenin 1. derece doğal SİT alanı olduğunu ve 2863 sayılı yasa gereği koruma amaçlı imar planının yapılmadığını belirten Yeşiller, vadinin... »
Haberler » Gündem