• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Türkiye’de yapılan araştırmalara göre içme suyunun yüzde 43'ü musluklara ulaşmadan kayboluyor. Bu da yılda 157 günlük suyumuzun kaybı demek. »
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), koku şikayeti gelen bölgelerde, Türk standartları ve uluslararası standartlar çerçevesinde yapılan... »
Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürü İsmail Selim Uzbaş, kentin içme suyu ihtiyacının büyük bir bölümünün karşılandığı... »
Rize'nin İkizdere ilçesi Şimşirli köyünde HES protesto sırasında emniyet güçlerinden şiddet gören köylülerden Havva Bir ile eşi Bahri Bir... »
Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısı GROHE'nin Türkiye operasyonu, yenilikçi ürünleri ve Türkiye’de gelişen faaliyetleriyle... »
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde, daha önce köy olan ve son düzenleme ile mahalleye dönüştürülen Balaban'da aynı adla anılan derenin suyunu... »
Marmaris'in Karadere mevkiinde, bir kayanın yamacından boşa akan su çevrecilerin dikkatini çekti. »
WILO'nun dünyanın azalan su kaynaklarına dikkat çekmek amacıyla bu yıl 3.'sünü düzenlediği WILO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın konusu 'Suya... »
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, toplu ulaşım hizmeti verilen, sefere çıkmadan önce her gün yıkanan otobüslerin her biri... »
Haberler » Gündem