• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
5 bin 600 kişilik ankete göre, birçok insan şeker fabrikalarının değerinden daha ucuza satıldığını düşünüyor. Fabrikaların olduğu yerlerde... »
Rekabet Kurulunca, Bor, Kırşehir, Yozgat, Çorum ve Turhal şeker fabrikalarının özelleştirilmesi işlemine izin verildi. »
Özelleştimenin devam ettiği Şeker Fabrikaları'nda; Turhal, Yozgat, Çorum, Kırşehir, Bor Şeker Fabrikaları'nın satışı onaylandı. »
Varlık Fonu’na devredilmeden Çaykur’un kâr ettiğini hatırlatan Haluk Pekşen, kurumun 267 milyon lira zarar etmesini eleştirdi. CHP’li Haluk... »
Büyük tepkilere rağmen satışına karar verilen 14 Şeker Fabrikasından 3’ü daha bugün ihaleye çıkıyor . Özelleştirme İdaresi Başkanlığında... »
Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye (Türkşeker) ait Ilgın Şeker Fabrikası'nın özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi, 637 milyon lira... »
İhalesi biten 4 şeker fabrikasının toplam satış bedeli 1 milyar 469 milyon lira. 2009’da 6 fabrika için verilen teklif 2 milyar 467 milyon liraydı. »
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, 'Şeker Fabrikalarının Kapanması ile Doğacak Emek Sorunları' konulu toplantıda... »
Şeker fabrikalarıyla birlikte arsa ve arazilerin de satılmasına tepki ve şikayet gelince, 7 fabrikanın arazi büyüklüğü birden 2.9 milyon... »
Haberler » Gündem