Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

paintistanbul & Turkcoat 2024

9. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcı Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı” paintistanbul & Turkcoat, 08- 10 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

yapi.com.tr

Fuarlar

paintistanbul & Turkcoat 2024
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Mayıs 2024
BİTİŞ TARİHİ: 10 Mayıs 2024
YER: İstanbul Fuar Merkezi
DÜZENLEYEN:

Artkim organizatörlüğü ve Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) iş birliği ile

WEB ADRESİ:

www.turkcoat-paintistanbul.com

+ Ajandama Ekle

Katılımcı ve ziyaretçi rakamları ile sektörün dünyaca kabul görmüş ve takip edilen sayılı boya ve hammaddeleri etkinliklerinden biri olan “9. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları ve Yapıştırıcı Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı” paintistanbul & Turkcoat, 08- 10 Mayıs 2024 tarihlerinde Artkim organizatörlüğü ve Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) iş birliği ile İstanbul Fuar Merkezi’nde sektörü bir araya getirecek.

Uluslararası katılımla gerçekleşecek olan, boya ve boya hammaddeleri, yapıştırıcı, yapı kimyasalları, izolasyon hammaddeleri ve teknolojileri konusunda önemli bir yer edinen paintistanbul & Turkcoat Fuarı, büyüyen boya ve hammaddeleri pazarı için lider bir organizasyon olma özelliği taşıyor.

paintistanbul & Turkcoat Fuarı 2022 yılında 7.211 Ziyaretçi Ağırladı!

Tüm dünyada 164 milyar dolarlık boya ve kaplama sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri olarak kabul edilen paintistanbul & Turkcoat Fuarı, dört yıllık aranın ardından sektör profesyonelleri ve tüketicilerini 2022 yılında 8’inci kez bir araya getirmişti.

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ve Artkim Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen paintistanbul & Turkcoat 2022’de 200’ü aşkın katılımcı yer almış, 80 farklı ülkeden 1.118’i yabancı olmak üzere 7.211 sektör profesyonelini ağırlamıştı. Ziyaretçiler, fuarda yenilikçi ürün ve hizmetler ile en güncel gelişmeleri yakından inceleme fırsatı yakalarken, yerel ve ulusal sektör paydaşlarıyla da bir araya gelerek iş bağlantılarını kurma ve güçlendirme olanağı bulmuştu.

Fuar yeni dönemde birçok yeniliği de bünyesinde barındırıyor. Fiziki fuar ile eş zamanlı açılarak 3 ay boyunca erişime açık kalacak sanal fuar platformu, firmalar için uzun süreli iletişim imkanı ve yüksek marka görünürlüğü sağlamayı hedeflerken, ziyaretçiler için de zaman kısıtlaması olmaksızın firmalar hakkındaki bilgileri görüntüleme ve online toplantı yapma imkanı sunacak.

Fuar öncesinde yayına girecek fuar mobil uygulamasında ise kullanıcılar, firmalar hakkında detaylı bilgileri görüntüleyebilecek, konferans programının detaylarını inceleyebilecek ve fuar alanı ile ilgili diğer tüm detaylara erişebilecekler.

Tüm bu yeniliklerin yanı sıra, fuar alanında sektör uzmanları tarafından düzenlenecek teknik ve ticari konferanslar, Youtube kanalımızdan eş zamanlı olarak canlı yayınlanacak olup, binlerce sektör profesyoneli dinleyiciye ulaşacak.

Hitap ettiği sektörün çatı kurumu olarak kabul edilen Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) ile iş birliği içerisinde organize edilen paintistanbul & Turkcoat Fuarı, ülkemizin boya ve hammaddeleri sektörünün yurtiçi ve yurt dışında tanıtımına ve dolayısıyla ihracatımıza sağladığı önemli katkılar açısından prestijli bir konumda bulunuyor.

Fuarda yurtiçi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunulacak ürün ve hizmetler ile, katılımcı firmalar hem yeni inovasyon ve teknolojilerini geniş bir kitleye ulaştırma, hem de verimli iş bağlantıları kurma fırsatı yakalayacak. Bu bağlamda sektörün bütün hammadde, makine, ekipman ve üretim teknolojileri ihtiyaçlarının karşılık bulabilmesi adına ideal bir platform sunan paintistanbul & Turkcoat 2024 Fuarı; üretici ile alıcı arasında bir kez daha önemli bir köprü görevi yürütecek.

08-10 Mayıs 2024’te İstanbul Fuar Merkezi’nde renklerin büyüsünü keşfetmek için paintistanbul & Turkcoat Fuarı’nda buluşalım! Ayrıntılı bilgi için tıklayın 

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/paintistanbul--turkcoat-2024_201266.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!