Yapı Sektörünün Haber Portalı

Salda Gölü Özel Koruma Bölgesi Kararında Düzeltme

Salda Gölü’nün özel çevre koruma bölgesi olarak tespit ve ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Salda Gölü özel koruma bölgesi kararında düzeltme ise 19 Mart'ta yayımlandı.

Salda Gölü Özel Koruma Bölgesi Kararında Düzeltme

Salda Gölü ve çevresi ile Karaburun-Ildır Körfezi'nin "Özel Çevre Koruma Bölgesi" olarak tespit ve ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları 15 Mart 2019 30715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Emlak Kulisi'nde yer alan habere göre 15/3/2019 tarihli ve 30715 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, Bazı Alanların Salda Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi Olarak Tespit ve İlan Edilmesine İlişkin Karar (Karar Sayısı: 824)’ın eki koordinat listesi, söz konusu listede yer alan noktalara ait koordinatlar sehven eksik yayımlandığından değiştirilerek düzeltildiği belirtildi.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.