Yapı Sektörünün Haber Portalı

Kanyon'da Ofis Bloğunun Tamamı Eczacıbaşı'nın Oldu

Eczacıbaşı, Türkiye'de gerçekleştirilen ilk açık alışveriş merkezi projesi olan Kanyon'daki 26 katlı ofis bloğunun tamamına sahip oldu.

Kanyon'da Ofis Bloğunun Tamamı Eczacıbaşı'nın Oldu
Eczacıbaşı, Türkiye'de gerçekleştirilen ilk açık alışveriş merkezi projesi olan Kanyon'daki 26 katlı ofis bloğunun tamamına sahip oldu. Eczacıbaşı Holdingden yapılan yazılı açıklamada, Kanyon projesinde Eczacıbaşı İlaç Sanayi ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının (GYO) yüzde 50'şer payla ortak olduğu hatırlatılarak, ''İş GYO'nun 26 katlı ofis bloğundaki yüzde 50 payı, 67,5 milyon dolar artı KDV bedelle satın alınmıştır'' denildi.

Açıklamada, Kanyon ofis bloğunun daha önce İş GYO'ya ait olan 2 ile 13. katları arasında ve 14. katın yarısında 19 kurum ve kuruluşun kiracı olarak bulunduğu, 14. katın yarısından itibaren 26. kata kadar olan bölümde ise Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşlarının yer aldığı belirtildi.Yaklaşık 30 bin metre karelik kiralanabilir alana sahip olan Kanyon ofis bloku içindeki katlar, bin 167'şer metre karelik büyüklüğe sahip.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.