Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yurtbay Seramik Uşak Doğaser Bayi Açıldı

Yurtbay Seramik’in Uşak Doğaser Bayi, 5 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen özel bir törenle açıldı.

yapi.com.tr
Yurtbay Seramik Uşak Doğaser Bayi Açıldı

Türkiye’nin seramik sektöründeki önemli temsilcisi Yurtbay Seramik’in Uşak Doğaser Bayi, 5 Temmuz Cuma günü, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Çevre Şehircilik İl Müdürü Bülent Güngör, Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Serkan Peker, Yurtbay Seramik Pazarlama Genel Müdürü Hasan Bülent Şamlı ile Doğaser Bayi kurucu ortakları Murat Yaylı, Ziya Sarıkaya ve Ali Karyağdı ve sektör profesyonellerinin katılımları ile düzenlenen tören ile açıldı. Yurtbay Seramik, Uşak Doğaser Bayi aracılığıyla, bölge halkına yenilikçi ve kaliteli seramik ürünlerini sunmayı hedefliyor.

“Uşak, hem bizlere hem de tüketicilere faydalı olacak”
Yurtbay Seramik
’in Uşak’taki varlığını ve büyüme stratejilerinin vurgulandığı törende konuşan Yurtbay Seramik Pazarlama Genel Müdürü Hasan Bülent Şamlı açılış töreniyle ilgili şunları söyledi: “Yurtbay Seramik, 1995 yılında rahmetli Zeki Yurtbay tarafından kurulan yaklaşık 30 yıllık bir firmadır. “Doğadan sanata” mottosuyla çıkılan yolda sektörün hem Türkiye’de hem dünyadaki en önemli ürünlerini daha ileri götürmeye gayret ediyoruz. Kalitemizden hiçbir şekilde taviz vermeden en güzel ürünleri, hem dünyadaki fuarlarda, hem ülkedeki fuarlarda, showroomlarda sergilemeye devam ediyoruz. 

Biz, Uşak’ın gelişmekte olan bir bölge olduğunu, bu bölgenin ileride hem bize hem sektörünün alım yapacak nihai tüketicilerine, müteahhitlerine, firmalarına faydalı bir yer olacağını gördüğümüzde, bu bayi gördüğünüz hale getirdik. Tekrar Doğaser’e hoş geldiniz diyorum.”

Törende konuşan Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Serkan Peker de davetlileri selamlayarak bayi hakkındaki iyi dileklerini paylaştı. Doğaser Bayi kurucu ortaklarından Murat Yaylı da Yurtbay Seramik ailesine katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiği bir hoş geldiniz konuşması gerçekleştirdi. 

Yurtbay Seramik’in estetik ve kaliteyi bir arada sunmayı hedeflediği Uşak Doğaser Bayi, Uşaklı tüketicilere benzersiz çözümler sunmayı ve yerel ihtiyaçları karşılayarak ve bölge ekonomisine katkıda bulunarak şehre değer katmayı hedefliyor. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/yurtbay-seramik-usak-dogaser-bayi-acildi_205405.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!