Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı, 4. Kez Düzenlendi

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan 4. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı’nda sektördeki dijital dönüşüm ve sürdürülebilir yönetim çözümleri ele alındı.

yapi.com.tr
Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı, 4. Kez Düzenlendi

3-5 Şubat 2025 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen 4. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı, gayrimenkul ve tesis yönetimi alanında dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getirdi. T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Ankara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş açılış konuşmalarını yaptı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar konuşmasında; Apsiyon ile yaptıkları işbirliği protokolüne değinerek, gayrimenkul yönetimi sektöründe ihtiyaç olan veri analizi ve yeni endekslerin çalışmalarına başlanacağını ifade etti. Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen, "İklim Krizi ve Finansal Risk Altında Konut ve Ticari Gayrimenkul Piyasaları ve Geleceği" ana temalı etkinlikte sektörün geleceği, çeşitli oturumlarla masaya yatırıldı. Apsiyon olarak bu önemli etkinliğin ana sponsoru olmaktan gurur duyduk.

Apsiyon, sektörün dijital dönüşümünü desteklemeye devam ediyor
Apsiyon, konferans boyunca sektördeki en son teknolojik gelişmeleri ve dijital dönüşümün etkilerini katılımcılarla paylaştı. "Dijitalleşme ve Teknoloji Çözümleri" oturumunda Apsiyon CEO'su Kudret Türk, Apsiyon'un sektöre kattığı değeri ve dijital dönüşümdeki liderliğini anlattı. Bu oturumda, Apsiyon Dijital Asistan ADA'nın öne çıkan "İçerik Oluşturma Aracı" ve "Veri Stüdyosu" özellikleri tanıtıldı.

İçerik Oluşturma Aracı, site ve tesis yöneticilerinin duyuru, bilgilendirme metinleri, toplantı çağrıları ve resmi yazışmaları hızlı ve etkili bir şekilde hazırlamalarına olanak tanırken, Veri Stüdyosu, yöneticilere detaylı analiz ve raporlama imkânı sunuyor. Bu sayede gelir-gider dengesi, aidat ödemeleri, borç durumları gibi finansal veriler görselleştiriliyor ve karar alma süreçleri daha verimli hale geliyor.

"Tesis ve Gayrimenkul Yönetiminde Mali Yükümlülükler ve Sorunlar" oturumunda, Apsiyon Akademi Akademik Eğitimler Koordinatörü Prof. Dr. Özgür Biyan, Apsiyon Akademi Eğitmeni SMMM ve Bağımsız Denetçi Ekrem Dost ve Apsiyon Akademi Eğitmeni Avukat Armağan Dergin katılımcılarla buluştu. Ayrıca, "Türkiye’de Tesis ve Gayrimenkul Yönetiminin Mevcut Durumu ve Geliştirilmesi" oturumunda Apsiyon Akademi Direktörü ve Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği (PTYD) Başkanı Ozan Özen ve Avukat Nihan Güneli sahnedeydi.

Aynı zamanda Tesis Yöneticileri ve Tüketiciler Konfederasyonu (TESKON) ve Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) Başkanı Yahya Sağır ve Tesis Yönetimi ve Tedarikçileri Federasyonu (TYTFED) Başkanı Süleyman Görenekli de bu oturumda konuşmalarını yaptı.

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi çözümler ve sürdürülebilirlik konuşuldu
Etkinlik boyunca gayrimenkul sektörüne dair en güncel konular ele alındı. Değerleme teorisi, gayrimenkul ekonomisi, kentsel tasarım, proje yönetimi, gayrimenkul teknolojisi (proptech), yatırım ve finansman gibi çeşitli başlıklarda tartışmalar yapıldı. Ayrıca iklim değişikliği, afet riskleri ve dijitalleşme gibi güncel meseleler de gündeme getirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/uluslararasi-gayrimenkul-gelistirme-ve-yonetimi-konferansi-4-kez-duzenlendi_207909.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!