Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Havaray Projesinde İlk Adım Atıldı

Tuzla’da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak.

yapi.com.tr
Havaray Projesinde İlk Adım Atıldı

İHA'nın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihaleye kapalı zarf usulüyle toplam 11 firma katıldı. Teklif zarflarının sunulmasının ardından ihale komisyonu tarafından ön inceleme yapıldı ve firmaların proje maliyetleri için verdikleri rakamlar açıklandı. İhalede en düşük teklifi 372 bin 500 TL ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik Bilş. Tekn. Ltd. Şti. verirken, en yüksek teklif ise 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.

İhale komisyonu, verilen teklifleri kapalı oturumun ardından yapılacak detaylı incelemeler sonunca projenin hangi firmaya verileceğini belirleyecek. Proje ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma, Havaray projesinin taslağını hazırlayacak. Taslak doğrultusunda yeni bir ihaleye daha çıkılacak ve kazanan yüklenici firma, projeyi hayata geçirecek.

ETİKETLER: ihale İBB havaray
http://www.yapi.com.tr/haberler/havaray-projesinde-ilk-adim-atildi_128315.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!