• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), Özbekistan’a düzenlediği ticari heyet programı ile 32 Türk firmasını Özbek iş adamları... »
Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun 18. Genel Kurulu’nda konuşan TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu... »
TMMOB Mimarlar Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen "Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri"nin 18. Dönemi'nin son katılım tarihi 2 Mart... »
İBB’nin yarışma ile belirlediği Taksim Meydanı Projesi’ni bir yıldır bekleten koruma kurulu, son kararında kentsel tasarım projesi ölçeğini... »
Rize'de meydana gelen doğal afetler sonrası Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy beldesinde yapımı devam eden afet konutlarında sona yaklaşılıyor. »
Sabancı Holding iştiraki Çimsa, geçen yıla göre cirosunu yüzde 80 artırarak 2 milyar TL’den 3,7 milyar TL’ye çıkardı. »
Bakırköy’de 420 yıllık Kara Derviş Ağa Camii’nin minaresi yapılan restorasyon çalışmaları ve ek bina nedeniyle betonların arasında adeta kayboldu. »
Marmara Üniversitesi’nin bazı kampüsleri konut ve rezidans yapımı için elden çıkarken, bazı kampüsleri de başka üniversitelere tahsis ediliyor. »
TOKİ yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara yönelik İstanbul Sancaktepe'de 2+1 ve 3+1 nitelikli 420 konutluk projeyi hayata geçireceğini açıkladı. »
Haberler » Gündem