• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Aydın'ın Çine ilçesinde Alabanda Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında Roma İmparatoru Hadrianus için yapılan heykelin 6 parçası... »
VitrA’nın CementMix koleksiyonu, modern mimarinin önde gelen trendlerinden beton görünümüne karolarla hayat veriyor. »
TÜİK, 2021 yılı Temmuz ayına ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı. Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 12 seviyesinde gerçekleşti. »
TÜİK, 2021 yılı Temmuz ayına ilişkin inşaat maliyet endeksini açıkladı. İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 44,76, aylık yüzde 2,56 arttı. »
Tunceli'nin Ovacık ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçe merkezinde olan 2 okulun riskli olduğu gerekçesiyle tadilat çalışmalarına... »
Aydın'ın Koçarlı ilçesindeki, döneminde bölgenin askeri garnizonu olarak kullanılan ve 2 bin 300 yıllık olduğu değerlendirilen Amyzon Antik... »
İzmir'de, geçen yıl meydana gelen depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı ile ilgili davada tanık olarak dinlenen apartman sakini, tadilat öncesi... »
Haberler » Gündem