• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un "ulusla miras için fon oluşturma" görevine atadığı Stephane Bern, Pazartesi gecesi çıkan bir yangında... »
Antalya'nın Elmalı ilçesinde, geçen yıl bir futbol sahası kadar kalan Avlan Gölü'nde, yağışlar ve eriyen karların etkisiyle su seviyesi yükseldi. »
Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 heyeti temsil üyesiyle birlikte kaldığı ve milli mücadele döneminde önemli bir yeri bulunan Çoban Mektebi binası... »
Fransa'nın başkenti Paris'in en önemli yapılarından biri olan Notre Dame Katedrali'nde yaşanan yangın faciası sonrasında arka arkaya açıklamalar... »
Avrupa Parlamentosu (AP), Mayıs 2022'den itibaren yeni araçlara zorunlu hız sınırlama sistemi konulmasını içeren düzenlemeye onay verdi. »
Türkiye İstatistik Kurumu mart ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre Türkiye genelinde konut satışları 2019 Mart ayında bir önceki... »
Tokat Valisi Ozan Balcı, Pazar ilçesinde bulunan ve oluşumu milyonlarca yıl önce gerçekleşen doğa harikası Ballıca Mağarası'nın UNESCO Dünya... »
Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği ve şirketin tek seferde imzaladığı en büyük sözleşme olan Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3... »
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dolaylı vergileri azaltıp, dolaysız vergileri artıracaklarını açıklaması üzerine gözler emlak vergisine... »
Haberler » Dünyadan