• Beton Santralı Direnişi 85’inci Haftada
• Üzümkent Sitesi Davasında Sanıkların Tutuklanması Talebi Reddedildi
• “Vaatlerinin Yüzde 30’unu Yapmakla Övünüyorlar”
• Bin 475 Yıl Hapsi İstenen Müteahhit Tahliye Edildi
• İzmir'de Sahile Siren Sistemi Kuruldu
• Kışladağ Altın Madeni Davası 12 Şubat’ta Görülecek
• İzmir'de Deniz Çekilmesi Devam Ediyor
• Kanal Güzergahındaki Başvurular, İSKİ ve İGDAŞ Tarafından Reddediliyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Konya Olimpik Veledrom Spor Tesisi Bakım Onarım İşi
• Anadolu Bulvarı Sulama Sistemi Yapımı İşi
• KBB İzmit Gar Asansör İkmal İnşaatı Yapılması
• Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Parke Yol Yapım İşi
• Yüksekova Belediyesi BSK Asfalt
• Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bulak Mahallesi Kanalizasyon...
• Osmaniye İli Kadirli İlçesi Harkaçtığı Köyü ve Merkez İlçe...
• Tekirdağ Ergene Sağlıklı Hayat Merkezi+Aile Sağlığı Merkezi...
Tamamı gecekondu olan ve bu gecekonduların fiyatı yaklaşık 10 bin TL olan Ali Ersoy’da daire fiyatları kentsel dönüşümle birlikte 1 milyon... »
Esenboğa Havalimanı'na yapımı planlanan raylı sistemin ne zaman başlayacağı yönündeki soruya Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki,... »
BM'nin katkılarıyla her yıl 17 Haziran'da düzenlenen Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü etkinlikleri 2019'da Türkiye'de gerçekleştirilecek. »
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları Tanıtım Programı" kapsamında... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, “Seçime Doğru Yerel Yönetim Politikaları Paneli”nde, Ankara’nın 25 yıl içinde geldiği durum, yerel seçim politikaları... »
Diyarbakır'ın ilk millet bahçesi, PKK'lı teröristlerin saldırıları nedeniyle büyük tahribata uğrayan Sur ilçesine yapılacak. »
BTM, Arel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ikinci sınıf öğrencilerine çatı kaplamaları konusunda teorik ve pratik eğitim verdi. »
Yıldönümü nedeniyle Elektrik Mühendisleri Odası tarafından yapılan açıklamada, kurulduğu günden bu yana olduğu gibi mühendislik mesleği,... »
İstanbul’da 3. havalimanı için kesilen ağaçlar, TBMM’ye taşındı. CHP’li Gürer’in ‘1 milyon ağaç ne oldu?’ sorusuna uzun vadeli bir yantı geldi. »
Haberler » Gayrimenkul