• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
sahibinden.com, 1 Ocak – 31 Aralık 2012 tarihleri arasındaki sahibindex ilan verilerini açıkladı. Verilen ilanların yüzdesel bazda kategorilere... »
Rekabet Kurulu, 15 yılda 189 soruşturma tamamlarken; 'inşaat malzemeleri', hakkında en çok soruşturma yürütülen ana gruplar arasında yer aldı. »
Aspen Genel Müdürü Ertuğrul Gündoğdu, okul, fabrika, alışveriş merkezi, hastane gibi kamu için kritik öneme sahip yapıların, yangına karşı... »
Yeni bir teknolojinin enerji piyasalarında yarattığı devrim, ekonomi ve siyaset dünyasına da yansıdı. Uzmanlar gelişmelerin başta Ortadoğu... »
Başkent Doğalgaz ihalesine en yüksek teklifi veren Torunlar Gıda'nın patronu Mehmet Torun "Biz de fiyat yüksek diyorduk" diye konuştu. »
Başbakan Recep Tayyip Edoğan, Taksim Gezi Parkı'na yeniden inşa edilmesi planlanan Topçu Kışlası'nın koruma kurulu tarafından reddedilmesi... »
Bakanlar kurulunun 'riskli alan' ilan ettiği Sarıyer Derbent'te endişe hâkim. 'Riskli alan'ın sınırları apartmanları teğet geçip, gecekonduları... »
Tarihi evleriyle ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesinde belediye, otobüs duraklarını tarihi ev görünümüne çevirdi. »
Merkezi Çin’de bulunan ve dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden biri olan Yingli Solar, 2012 yılında 2,2 gigawatt (GW) kapasitesinde... »
Haberler » Gayrimenkul