Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 2012

Bölgesinin en büyük yapı sektörü buluşması olan 18. Yapı Fuarı – Turkeybuıld İzmir 2012, İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’da 11-14 Ekim 2012 tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.

yapi.com.tr

Fuarlar

18. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 2012
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Ekim 2012
BİTİŞ TARİHİ: 14 Ekim 2012
YER: İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark
ŞEHİR: İzmir
DÜZENLEYEN:

YEM Fuarcılık

TELEFON: 0212 26 6 70
+ Ajandama Ekle

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından 35 yıldır düzenlenen Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD; İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir’de tanıtılacak binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetler, yeni iş fırsatları ile sektöre ivme kazandırmaya devam edecek. Bölgesinin en büyük yapı sektörü buluşması olan 18. Yapı Fuarı – Turkeybuıld İzmir 2012, İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’da 11-14 Ekim 2012 tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, geçen yıl yüzde 30 büyüyerek, 19 bin 500 metrekareye ulaşan sergileme alanı ile Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük sektörel buluşması olmaya devam edecek. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar bölge profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de bir araya gelecek. Ege Bölgesi’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/18-yapi-fuari--turkeybuild-izmir-2012_101092.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!