• Antalya Müzesi Ziyarete Kapatıldı
• İstanbul’da Yeşil Alanı En Az İlçe Güngören Oldu
• Kartalkaya Faciasında Ara Karar Açıklandı
• Balıkesir'deki Orman Yangını 2'nci Gününde
• Marmara'yı Kirleten Tersaneye 3,7 Milyon Lira Ceza
• “Konut Satışları Artıyor, Sıra Kredide ve Uygun Arsada”
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'daki depremin ardından başlatılan hasar tespit çalışmalarıyla ilgili;... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, imar planlarında yeni bir yönetmelik taslağı hazırladı. »
Türkiye Tasarım Vakfı, Hatay’ın kültürel çeşitliliğinin ve kent kimliğinin korunması için çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın tarihi merkezinin... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurmak istediklerini belirterek, "Başkanlığın altında... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na bakanlığının 2022 yılı bütçesini sundu. »
Yabancıya konut satışında otomatik değerleme firması atayan düzenlemede değişikliğe gidiliyor. »
İstanbul Şile'de Karadeniz kıyısında değerli konumdaki 53 dönüm Hazine arazisi satışa çıkarıldı. İki arazi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... »
Kabine Toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adının "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği... »
Haberler » Gündem