• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmelerde imza aşamasına geldi. »
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nu işleten ICA’ya, 2020 yılının ikinci yarısı için 1.9 milyar lira ödeme yapıldığı belirtiliyor. »
Ankara, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nun ardından Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’na, 2020 yılının... »
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51’lik hissesinin Çinli yatırımcılara satılması konusunda ilerleme kaydedilmedi. »
Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük... »
ICA 2018 yılının ağustos ayında dolar kurunda yaşanan şok artışın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na başvurdu. Buna göre; Yavuz... »
Yavuz Sultan Selim Köprüsü, kolon kanseri konusunda bilinç ve farkındalığın artırılması için ‘Kolon Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında... »
Haberler » Gündem