• “Sektörün En Büyük Maliyet Yükü, İş Gücü”
• Özyeğin Üniversitesi’nden Cephe Tasarımında Yenilikçi Eğitim Programı
• 52 Kişiye Mezar Olan Sitenin Müteahhidi Tahliye Edildi
• Salda Gölü Bilim Merkezi, 'Bilim Kampı' Vazifesi Görecek
• Eyüpsultan'da Çatlaklar Oluşan 4 Bina Tahliye Edildi
• Bodrum'un Tarihi Yel Değirmenleri Yıkılma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
• ‘Riskli Alan’ İlan Edilen Bölgedeki Depremzedeler Mağdur Oldu
• Yıldız Entegre'nin Yenilikçi Laminat Parke Serisi VarioClic
• Dekton® Trevi, Roma’nın Mimari Estetiğini Çağdaş Projelere Taşıyor
• Creavit Rim-Off ve Vortex Klozetler
• Polisan Kansai Boya’dan Tüm Yüzeyleri Yenilemek için Tek Boya: X1 All
• Themore Concept'ten Forest Banyo Modeli
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Kars Merkez Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
• 2 Kısım Spor Tesisi Yapım İşi
• Artuklu Sağlıklı Hayat Merkezı Dış Cephe Mantolama Yapım İşi
• Yeni Orman Yolu ve Orman Yolu Büyük Onarımı Yapım İşi
• Batman Sason Tabur Komutanlığı İstinad Duvar Yapım İşi
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
Kültür ve Turizm Bakanlığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, "Seddülbahir Kalesi, içi dolu, yaşayan bir kale ve müze... »
Anadolu Selçuklu Sultanı 1. Alaaddin Keykubad tarafından Kayseri'de yaptırılan ve Moğollar tarafından tahrip edilen Keykubadiye Sarayı'nın... »
Tarihin başlangıç noktası olarak nitelendirilen Şanlıurfa'daki Göbeklitepe’de, 15 mega anıtsal tapınak ile 200'den fazla dikili taşın daha... »
Deniz suyu analizleri, plajı kullananların memnuniyeti, su sporları ve yüzme alanının ayrılması, acil durum planı, çevre yönetimi ve engelliler... »
Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı faaliyet gösteren müzelerin koleksiyonlarında, geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan 3 milyon 331 bin... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, Troya Antik Kenti’nin Anadolu'nun kadim değeri olarak dünyaya tanıtılması için uluslararası çalışma başlatıldı.... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze bulunmayan Ağrı, Ardahan, Artvin, Bingöl, Hakkari, Iğdır, Karabük, Kırıkkale, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli,... »
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ABD’nin Bowling Green Eyalet Üniversitesi arasında imzalanan anlaşma sonucunda Zeugma'nın meşhur Çingene... »
Rami Kışlası’nın restorasyon çalışmalarını yürüten işçilerin kışladaki eski tahtaları tarihi yapının duvarının dibinde yakmaları görüntülendikten... »
Haberler » Gündem