• Antalya Müzesi Ziyarete Kapatıldı
• İstanbul’da Yeşil Alanı En Az İlçe Güngören Oldu
• Kartalkaya Faciasında Ara Karar Açıklandı
• Balıkesir'deki Orman Yangını 2'nci Gününde
• Marmara'yı Kirleten Tersaneye 3,7 Milyon Lira Ceza
• “Konut Satışları Artıyor, Sıra Kredide ve Uygun Arsada”
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Yale'nin ana şirketi ASSA ABLOY, kapı ve pencere sistemleri üreticisi VHS Plastik Metal'i (VHS) satın aldı. »
Yale Sync Akıllı Ev alarmı; akıllı telefon, tablet, akıllı saat veya sesli asistanlar kullanarak ev güvenliğini tamamen kontrol altına alabilmeyi... »
LG ve ASSA ABLOY, dijital dünyaya geçişin işaretlerinden sayılan saydam OLED kapı üretimi için işbirliği anlaşması imzalıyor. »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM'’in bu yıl ikincisi düzenlenen Mimarlık Haftası etkinliklerinin sekizinci oturumunda, mimarların malzeme üreticileriyle... »
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), 2-6 Ekim'de Mimarlık Haftası etkinliklerine bir kez daha ev sahipliği yapacak. Mimarlık dünyasını bir araya... »
Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada kutlanan “Dünya... »
Kapı açma çözümlerinde dünya lideri konumunda bulunan ASSA ABLOY, Türkiye’deki ilk showroomunu İstanbul’da açtı. »
Otomatik kapıların ilk geliştirme amaçlarından biri de enerjiyi korumaktır. BESAM TightSeal ile enerjiyi korumak mümkün... »
Haberler » Gündem