• 55 Kişiye Mezar Olan Kupik Apartmanı Davası Başladı
• Konut Satış İstatistikleri Açıklandı
• İnşaat Üretim Endeksi Açıklandı
• İliç Maden Kazası Komisyonu Taslak Raporunu Tamamladı
• İtfaiye Binası Vaadiyle 70 Milyonluk Rant
• İzmir’in 40 Farklı Yerinde Jeotermal İhalesi Yapılacak
• 96 Kişinin Yaşamını Yitirdiği Apartmana Ruhsat Veren Kamu...
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Hatay’da 218 binden fazla depremzede konteyner kentlerde yaşamaya devam ederken deprem anma programına 17.5 milyon TL harcandı. »
6 Şubat depremlerine ilişkin bin 397 dava açıldı, 130 sanık çeşitli hapis cezaları aldı, bin 327 sanığın yargılaması sürüyor. »
Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 23 ay geçmesine karşın iktidar hedeflediği konut sayısını tutturamadı. Geçen yıl verilen 199... »
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden 23 ay geçti ancak yıkılan ve yüzlerce yurttaşın hayatını kaybetmesine neden olan... »
Depremzedeler bir kışı daha konteynerlerde karşıladı. Bazı konteynerlerde hâlâ su yok. Kentlerdeki altyapı sorunları da çözülebilmiş değil. »
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın depremin ardından bir yıl içinde bitirme sözü verdiği deprem konutlarının sadece yüzde 17’si yapıldı. Depremzedeler... »
Depremlerin ardından yaraları sarmak için seçim öncesi oluşturulan fon unutuldu. 15 Mart 2023'te kurulan ve 2 Şubat 2024'te yönetmeliği... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Osmaniye’nin yeniden inşası... »
Diyarbakır’da 4’üncü Etap TOKİ Konutları’nda yapımı tamamlanan 641 konut, törenle hak sahiplerine teslim edildi. »
Haberler » Gündem